Intronics officieel distributeur van VuWall solutions in de Benelux

Intronics, gespecialiseerde distributeur van connectiviteitsoplossingen, kondigt vandaag aan dat zij vanaf 1 januari 2021 officieel distributeur is van VuWall videowall controlsystemen in de Benelux. VuWall is wereldwijd technologische leider op het gebied van videowallsystemen en uniforme visualisatieoplossingen en maakt effectieve distributie van elke videobron naar elk beeldscherm of elke videowall mogelijk.

VuWall is een pionier op het gebied van hybride technologie met VuTrex™, dat een brug slaat tussen AV-, IT- en IP-systemen om zo visuele content in organisaties naadloos te beheren en te controleren. VuWall levert een state-of-the-art ecosysteem van videowall controllers, encoders en decoders - allemaal beheerd door het unieke TRx Centralized Management Platform. Dit platform biedt geavanceerde KVM-mogelijkheden en elimineert de complexiteit van traditionele videowallbesturing en signaaldistributie over IP, zonder enige programmering.

“Met VuWall bieden we een combinatie tussen een videowall en KVM aan waarbij content gemakkelijk naar elk scherm kan worden gezet. VuWall oplossingen zijn effectief en gebruiksvriendelijk. Met de oplossingen van VuWall creëert u een effectieve distributie van alle bronnen naar elk display-oppervlak in hele organisaties. Ontdek de state-of-the-art videowall controllers, encoders en decoders - allemaal beheerd door een centraal, intuïtief platform. AV en IT komen samen in een hybride AV-over-IP videowall besturingssysteem.” aldus Eric Hénique VP sales bij VuWall. Marcel Gaertner, manager AV/KVM bij Intronics, over de samenwerking: “VuWall is een toonaangevende fabrikant en ontwikkelaar op het gebied van videowall oplossingen. Als Intronics zijn we verheugd dat we met de toevoeging van VuWall aan ons productenpakket, binnen KVM, onze klanten nog beter kunnen bedienen en een completer en breder aanbod aan kunnen bieden.”

 

Thu, 21-January-2021 11:08

Algemene voorwaarden | privacy statement