Invitation code voor Integrated Systems Europe LIVE & ONLINE

Zoals iedereen wel weet zou Integrated Systems Europe dit jaar (na jaren in Amsterdam) voor het eerst hebben plaatsgevonden in Barcelona. Om welbekende redenen kunnen beurzen al even geen doorgang vinden en dus moest ook ISE dit jaar verstek laten gaan. In juni wordt dat echter goed gemaakt in de vorm van vier lokale (Barcelona, Amsterdam, Munchen, Londen) Live & Online edities van de beurs. Dat betekent dat er op 1 en 2 juni een event is in Barcelona, op 8 en 9 juni in het MAC Forum in München, op 15 en 16 juni in onze eigen RAI in Amsterdam en op 23 en 24 juni in het Evolution in London. Naast deze lokale evenementen is er een uitgebreid digitaal aanbod, in de vorm van een online variant op de beurs. De tweedaagse events bieden demonstraties van toonaangevende leveranciers van technologie en oplossingen, de mogelijkheid installateurs, integrators en eindgebruikers te spreken, te vergaderen en te netwerken.

Zo kunnen mensen elkaar op een veilige manier ontmoeten. Of je nu online of persoonlijk deelneemt aan een regionaal evenement, bezoekers kunnen inspirerende content verwachten van innovatieleiders, zinvolle netwerkmogelijkheden en de nieuwste technologieën van LANG, Panasonic, AVI-SPL, Control4, Barco, Biamp, NEC, Sharp, Shure en nog veel meer. 

ISE Digital is een tweedaags festival vol content, mogelijk gemaakt door CISCO-technologie. Het platform biedt een intuïtief menu in digitale tv-stijl met inhoud die boeit, vermaakt en informeert. Met een uitgebreid programma van live en on-demand content, wordt ISE Digital gelanceerd om gelijktijdig met het evenement in Barcelona op 1 en 2 juni te lopen en zal het in de weken die volgen op aanvraag beschikbaar zijn, gereactiveerd met live updates vanuit München, Amsterdam en Londen. Registratie voor een van de vier regionale evenementen geeft toegang tot deze inhoud vanaf de lancering; online-registratie is ook beschikbaar.

Digitale bezoekers hebben toegang tot interviews, paneldiscussies, merkverhalen, productnieuws, demo's en meer - live of on demand. ISE Digital biedt exclusieve presentaties van enkele van 's werelds toonaangevende technologie- en serviceleveranciers, en de mogelijkheid om rechtstreeks met hen in contact te komen via het platform. Bezoekers krijgen de gelegenheid om te communiceren met sprekers, sponsors en andere deelnemers, om deel te nemen aan een rondetafelgesprek en meer.

Het exacte schema ziet er zo uit: 
- ISE @ Barcelona 1-2 June, Fira de Barcelona, Gran Vía
- ISE @ Munich 8-9 June, MAC Forum, Munich
- ISE @ Amsterdam 15-16 June, RAI Amsterdam
- ISE @ London 23-24 June, Evolution, London

Registreren kan gratis via deze link
Maak daarbij gebruik van deze invitation code: 
SHMCMCAW Tue, 20-April-2021 21:02

Algemene voorwaarden | privacy statement