L-Acoustics trainingen bij Audio Solvation

Audio Solvation laat je graag kennis maken met het hardware en software ecosysteem van L-Acoustics. In maart en april wordt er een drietal trainingen georganiseerd in samenwerking met L-Acoustics. Daarnaast stelt Audio Solvation demosets van de A Series ter beschikking aan mensen die graag aan de slag willen met een dergelijke setup. Ook hebben ze een Test Kit beschikbaar om ervaring op te doen met de P1 processor, het meetplatform en digitale processing unit van L-Acoustics.

Op dinsdag 24 maart 2020 organiseert Audio Solvation, samen met L-Acoustics, de System Fundamentals training. De System Fundamentals training introduceert de verschillende onderdelen die deel uitmaken van het L-Acoustics ecosysteem.

Op woensdag 25 maart 2020 organiseert Audio Solvation, samen met L-Acoustics, de K2 System Day training. De K2 System Day training is een specifieke module voor het L-Acoustics K2 systeem, inclusief een praktische workshop.

Op woensdag 15 april 2020 organiseert Audio Solvation, samen met L-Acoustics, de Loudspeaker System Calibration training. Deze trainingsdag behandelt methoden en aanbevelingen voor de kalibratie van een L-Acoustics luidsprekersysteem. Het omvat tevens de M1 software voor het meten en afstemmen van jouw luidsprekersysteem.

Meer informatie over de inhoud van de trainingen, plus registratie, is te vinden op https://audiosolvation.nl/events-demo-training-workshop-audio-sound/. Neem voor overige vragen gerust contact op met de audio professionals van Audio Solvation.

Tue, 03-March-2020 12:13

Algemene voorwaarden | privacy statement