LaCie verhoogt productiviteit creatieve professionals met Rugged RAID Shuttle en 2big RAID

LaCie, het premiummerk van Seagate, kondigde tijdens de NAB Show twee nieuwe, innovatieve opslagoplossingen aan: de LaCie Rugged RAID Shuttle en de LaCie 2big RAID. Beide toestellen bouwen voort op de jarenlange expertise van LaCie op vlak van opslagoplossingen en efficiënte verwerking van digitale beelden.

De digitale transformatie in de media- en entertainmentindustrie leidt tot een snelle datagroei. Volgens een recente whitepaper van IDC zal de hoeveelheid data die wereldwijd wordt gecreëerd, vastgelegd of gedupliceerd, jaarlijks met 25% groeien. Met de nieuwe LaCie Rugged RAID Shuttle en LaCie 2big RAID speelt LaCie hierop in en biedt het creatieve professionals oplossingen aan om hun data veilig te delen, te beheren en te bewaren.

LaCie Rugged RAID Shuttle: snel en veilig je projecten verplaatsen
Voor het ontwerp van de LaCie Rugged RAID Shuttle koos de gerenommeerde designer Neil Poulton ervoor om het beroemde en kenmerkende oranje rubberen omhulsel van de Rugged reeks te behouden. De Rugged RAID Shuttle is bestendig tegen vallen, schokken, water en stof. De draagbare harde schijf heeft verder een vlakke vorm waardoor die gemakkelijk in een rugzak of enveloppe past. Bovendien kan de Rugged RAID Shuttle ook makkelijk worden gestapeld, iets wat heel wat creatieve professionals doen met hun harde schijven.

Ondanks de compacte afmetingen biedt het toestel tot 8 TB opslagruimte. Ook op technologisch vlak is deze nieuwe schijf een topper:

* In RAID 0 tot 250 MB/s of RAID 1 voor gegevensredundantie.
* Tot 8 TB aan opslagcapaciteit.
* Eenvoudige configuratie via de LaCie Toolkit.
* Seagate Secure ™ hardwareversleuteling met wachtwoordbeveiliging.
* USB 3.1 Gen 1 (5 Gb/s) technologie met USB-C-connector (compatibel met USB 3.0 en met de nieuwe generatie Thunderbolt 3).
* 3 jaar garantie, inclusief de Rescue Data Recovery Services van LaCie.
* De 8TB LaCie Rugged RAID Shuttle is vanaf mei verkrijgbaar met een adviesprijs van 569 euro voor België, en 559 euro voor Nederland.

LaCie 2big RAID: hoge transfersnelheden voor data-intensieve projecten

Voor creatieve professionals die constant bezig zijn met data-intensieve projecten en nood hebben aan hoge transfersnelheden, is de LaCie 2big RAID de ideale oplossing. De LaCie 2big RAID, eveneens ontworpen door Neil Poulton, beschikt over een mooie space grey aluminium behuizing. Die is specifiek ontworpen om geluid en trillingen te verminderen. De LaCie 2big RAID combineert ook de gekende RAID 0/1 voor flexibiliteit en snelheid van dataopslag.

De technische kenmerken:

  • Overdrachtssnelheden tot 440 MB/s.
  • Tot 16 TB aan opslagcapaciteit voor desktopopslag.
  • LaCie Toolkit met RAID-configuratie.
  • Seagate's IronWolf® Pro enterprise-klasse drives.
  • USB-C-verbinding, compatibel met Thunderbolt 3, USB 3.1 Gen 2 (10 Gb/s) en USB 3.0.
  • Standaard 5 jaar garantie met Rescue Data Recovery Services en een gratis 1-maand Adobe Creative Cloud All-Apps-abonnement.

LaCie 2big RAID is deze maand verkrijgbaar met een adviesprijs van 449 euro (4TB), 569 euro (8TB) en 789 euro (16TB).Wed, 17-April-2019 11:01

Algemene voorwaarden | privacy statement