Lagotronics Projects viert '40 years of Fun'

Met vele TV shows, special events, musicals en attracties, én hun onverslaanbare interactieve technologie, viert Lagotronics Projects haar 40-jarig jubileum dit jaar! Al vanaf 1979 creëert het Lagotronics team onvergetelijke herinneringen over de hele wereld. Rode draad in het 40-jarig bestaan heeft altijd te maken gehad met fun en het entertainen van mensen.

Het begon allemaal met audio- en verlichtingsshows voor events (oprichter Carlo Görtjes begon zélf als DJ!), al snel gevolgd door installaties voor bars en discotheken. De bekendheid groeide en al snel kwam de eerste aanvraag binnen om een grote Nederlandse TV show te faciliteren. In de TV branche werd Lagotronics een wereldwijde leverancier voor lichtshows én hun zelf ontwikkelde Game Technologie (bijvoorbeeld stemkastjes). Dit, later Interactieve Technologie genoemd, bleek ook perfect te passen bij attracties in pretparken. Lagotronics Projects heeft continue innovatie en het leveren van high-tech kwaliteit producten hoog in het vaandel staan. Ze zijn altijd blijven investeren in doorontwikkeling van deze producten en hun interactieve technologie voor pretparken, Family Entertainment Centers, Experience Centers, museums en andere leisure bedrijven.  

Unieke combinatie van kennis 
Vandaag de dag creëert de koploper in interactieve Dark Rides en show experiences de meest fantastische projecten. Het portfolio van audio, video, verlichting, show control en buitengewone interactieve systemem, gecombineerd met Game Development, is een unieke combinatie. Dit zorgt ervoor dat Lagotronics Projects een breed scala aan rides en belevingen te bieden heeft, maar voornamelijk interactieve attracties, media Dark Rides en hun nieuw ontwikkelde, gepatenteerde GameChanger. Deze producten passen perfect bij de trend van ‘gamification’ en storytelling, vooral in de pretparken industrie. Met Lagotronics' eerste, eigen ontwikkelde IP ‘Farm Fair’ zetten ze een volgende stap in de business, wat nu al een hit belooft te worden.

Buitengewone projecten
Enkele voorbeelden van aansprekende projecten door de jaren heen zijn grote TV shows als Idols, bekende musicalproducties zoals de Beauty and the Beast en de Drie Musketiers, concerten van b.v. Christina Aguilera en Bon Jovi, en grote dance events van DJ Tiësto en Tomorrowland. In de pretparken branche zijn de Farm Fair GameChanger bij Bayern-Park (Duitsland), de Ghost Hunt Dark Ride bij Lake Compounce (USA) en een gigantische AV & Licht show bij TEKZONE in Koeweit enkele van hun nieuwste projecten.  

Lago-team maakt het verschil
Mark Beumers, CEO bij Lagotronics Projects, is erg trots op wat er bereikt is: “De afgelopen 40 jaar hebben we vele attracties en belevingen over de hele wereld opgeleverd. De magie voor al deze onvergetelijke experiences begint bij een fantastisch team. Onze mensen maken het verschil: ze werken vanuit pure passie en plezier, én met enorm veel kennis. Daar ben ik onwijs trots op!”
 

Tue, 29-January-2019 13:24