Lancering Corona toolkit voor evenementenindustrie

De evenementenbranche ligt sinds eind maart grotendeels stil. Om de branche toch weer in beweging te krijgen zijn diverse platforms en samenwerkingen ontstaan tussen de branche en de overheid. Hierdoor hopen we dat er straks een periode gaat komen waarin we langzaam de evenementenbranche weer op mogen gaan starten, ondanks dat we op dat moment wellicht nog niet van het COVID-19 virus verlost zijn.

Als branche blijven wij waarschijnlijk nog wel even te maken hebben met de social distance (1,5 meter) regel, COVID-19 testen en mogelijke besmettingsrisico's bij grotere groepen als de 1,5 meter niet wordt gehandhaafd. Unlimited Solutions, het innovatie en productontwikkelings-label van Unlimited Productions, introduceert als gevolg hiervan de "Corona Toolkit" voor evenementen. In samenwerking met diverse gerenommeerde bedrijven zijn 3 verschillende tools ontwikkeld die het hopelijk sneller en beter mogelijk gaan maken om weer LIVE events te organiseren.

De toolkit bestaat uit een mix van 1: het (automatisch) kunnen optimaliseren van de capaciteit van een eventlocatie, gebaseerd op bezoekerssamenstelling, wensen van de locatie en wetgeving. Daarnaast worden veilige loopstromen geïmplementeerd, door knelpunten ter plekke in kaart te brengen en op te lossen (People Flow). 2: Een app en/of slim armbandje wat door middel van bluetooth het totale gedrag van een grote groep kan monitoren en in kaart brengen op het gebied van afstand en duur. Daarbij kan deze tool ook achteraf ingezet worden voor contact tracing als er toch een besmette bezoeker op het evenement bleek te zijn. De laatste, maar zeker niet de minste tool 3: is het kunnen bieden van goedgekeurde sneltesten voor evenementen, geïntegreerd via ticketing en te koppelen aan gebruik van de app, zodat we hopelijk d.m.v. deze sneltesten langzaam grotere groepen zonder social distance bij elkaar mogen laten komen.

De tools binnen de Corona Toolkit in een notendop: - People Flow & optimaliseren capaciteit (i.s.m Royal HaskoningDHV) - Proximity Monitor app/bandje (i.s.m. EY) - COVID-19 sneltest (i.s.m. Lead Healthcare).

Alle tools zijn uiteraard los van elkaar inzetbaar, maar de juiste mix van inzet van deze tools wordt geadviseerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via : +085 48 43 300, contact@unlimited-solutions.com - www.coronatoolkit.nlSun, 06-December-2020 17:13

Algemene voorwaarden | privacy statement