Leveranciersovereenkomst Holdan Benelux en Datavideo

Holdan Benelux BV heeft een overeenkomst gesloten voor het hele aanbod van Datavideo. Vanaf nu zijn alle slimme en eenvoudige oplossingen voor camera´s, switchers, converters en streaming encoders van de AV- en pro-videofabrikant in het assortiment van Holdan te vinden. Naast de hoogwaardige producten van Datavideo levert Holdan Benelux BV daarnaast uitgebreide technische en strategische ondersteuning voor klanten én hun klanten.

De relatie tussen het moederbedrijf van Holdan in het Verenigd Koninkrijk en Datavideo gaat lang terug. Door een succesvolle samenwerking van meer dan 20 jaar is Datavideo uitgegroeid tot een belangrijke speler in de AV- en pro-videomarkt: een speler met een goede en betrouwbare reputatie. Daarnaast is Datavideo uniek met zijn mobiele studio-oplossingen, waarbij switcher, multiviewer, recorder en streaming encoder ingebouwd zijn in een innovatieve handzame koffer.

Met de opname van Datavideo in de portfolio van Holdan Benelux BV kan laatstgenoemde je nog beter van dienst zijn op het gebied van pro-video- en broadcasttechnologie. Naast Datavideo biedt Holdan onder andere Teradek, SmallHD, Telestream en CoreSWX en
een hoog niveau aan technische expertise. Holdan helpt ook met technische demonstraties en strategische ondersteuning. Zo staat het team van Holdan je graag bij met het maken van een workflowontwerp of een training op locatie. 

Fri, 29-March-2019 08:34