Livingprojects is het officiële Vari-Lite Service Center in Nederland

Livingprojects verzorgde al de distributie van Vari-Lite in Nederland, maar is nu ook het officiële Service Center van Vari-Lite. Dat betekent dat je voortaan voor zowel het onderhoud als de nodige reparaties van je Vari-Lite armaturen bij de productspecialisten van Livingprojects terecht kan. Ook voor advies of de aanschaf van losse Vari-Lite onderdelen is een belletje naar het Service Center voldoende.

De technici binnen het Vari-Lite Service Center zijn in het bezit van alle benodigde certificaten. Wie het periodieke onderhoud liever zelf uitvoert, kan bij Livingprojects terecht voor een onderhoudstraining bij een van de productspecialisten. Het gaat dan om de verzorging van de armaturen na ieder gebruik en op maandelijkse basis. Voor het jaarlijkse onderhoud nemen de technici van het Vari-Lite Service Center de zorg op zich. 

De service van Livingprojects reikt overigens verder dan het technische gedeelte alleen. Ook wanneer je een Vari-Lite wilt aanschaffen, gaat Livingprojects voor een unieke aanpak waarbij diverse aanvullende opties met betrekking tot betaling, garanties, verzekeringen en onderhoud als service worden aangeboden. Daarover vertelt ondernemer Michael Sebregts: “We begrijpen dat de aanschaf van de nieuwste technologieën voor veel van onze klanten een behoorlijke aanslag op het beschikbare budget kan zijn. Daarom bieden we gunstige betalingsoplossingen waarbij je de kosten van de apparatuur kunt spreiden over een langere periode, maar wel vandaag al gebruik maakt van de technologie. Zo houdt onze klant meer investeringscapaciteit over en profiteren ze van een hoog rendement zonder gezeik.”

Meer weten?
www.livingprojects.nl/variliteservicecenter 
 

Thu, 10-October-2019 09:56

Algemene voorwaarden | privacy statement