MEDIAGENIX verwelkomt Aksel van der Wal in Raad van Bestuur

MEDIAGENIX heeft vandaag de benoeming bekendgemaakt van Aksel van der Wal als non-executive bestuurslid van MEDIAGENIX. De kennis en ervaring van de voormalige senior manager van Turner/WarnerMedia zullen het bedrijf verder ondersteunen in de mondiale groeistrategie als leider in innovatieve oplossingen voor het beheer van de content supply chain bij mediabedrijven. Dit bevestigt het vaste voornemen van MEDIAGENIX om met de continue ontwikkeling van zijn product WHATS’ON en zijn diensten te anticiperen op de vraag naar grotere flexibiliteit, schaalbaarheid en efficiëntie bij mediabedrijven, en zo als wereldspeler koploper te blijven op het gebied van innovatie.  

“Het is een groot genoegen Aksel van der Wal te mogen verwelkomen in de Raad van Bestuur”, aldus Dirk Debraekeleer, Voorzitter van de Raad van Bestuur. “Ik ben er sterk van overtuigd dat Aksel als bestuurslid een grote meerwaarde zal zijn voor MEDIAGENIX. Zijn achtergrond en diepgaande kennis van de mediabusiness, alsook zijn duidelijke kijk op de digitale toekomst, zullen van onschatbare waarde zijn voor MEDIAGENIX bij onze verdere mondiale groei en expansie. Ook met zijn netwerk en zijn persoonlijkheid zal hij de Raad van Bestuur versterken om met passie de onderneming te leiden en de juiste ondersteuning en sturing te geven.” 
 
Aksel van der Wal was COO International DTOI bij Turner/WarnerMedia tot hij vorig jaar besloot terug te keren naar Amsterdam. Voorafgaand aan zijn functie als COO bekleedde hij verscheidene senior-management functies bij Turner International, waaronder EVP Digital Ventures & Innovation, CFO International en SVP Finance EMEA . 
 
"Ik ben erg enthousiast om me bij het MEDIAGENIX team te voegen", zegt Aksel van der Wal. “Het is een topteam met een marktleidend product. In dit continu veranderende medialandschap is het ook een boeiende tijd om me bij het team aan te sluiten. Ik zal me voornamelijk richten op het ondersteunen van de wereldwijde expansie- en innovatieambities van de onderneming.” 
 

Tue, 14-September-2021 09:33

Algemene voorwaarden | privacy statement