Managing director Ruud Dobber na 25 jaar Vocas met pensioen

Na vijfentwintig jaar betrokkenheid bij Vocas neemt Ruud Dobber afscheid. Was hij aan het begin van die periode een extern contact bij bedrijven waar Vocas zaken mee deed, de laatste twaalf jaar werkte hij intern met veel passie in het managementteam van Vocas. Op 1 januari 2020 neemt hij afscheid en gaat met pensioen.

Ruud bekleedde verschillende verkoop- en productmanagement posities in de televisie- & filmindustrie. Voordat hij in 2007 lid werd van het Vocas team werkte hij onder andere bij wat toen Brandsteder Electronics was en nu Sony Nederland heet. Hiervandaan maakte hij de overstap naar Sony Europe en werd internationaal accountmanager. Een van de relaties in zijn portefeuille was Vocas. Na zijn periode bij Sony Europe werkte hij bij Hulskamp, gevolgd door een jaar bij United Broadcast Facilities. Na nog een periode bij Video Site gewerkt te hebben, werd hij op 1 september 2007 managing director bij Vocas. In 2011 werd hij na een Management Buy Out (MBO) lid van het managementteam. 

Erik Gils: “De afgelopen twaalf jaar hebben we Ruud leren kennen als een toegewijde collega en vriend. Vooral nadat we in 2011 na de MBO met Vocas verder gingen droeg Ruud op zijn karakteristieke wijze (het glas is altijd half vol) bij aan Vocas zoals het vandaag de dag is: een internationaal georiënteerd verkoop en service bedrijf voor de televisie- en filmindustrie."

Veranderingen in het management bij Vocas
Als gevolg van de pensionering van Ruud Dobber vinden er een aantal veranderingen plaats in het managementteam van Vocas. De leidinggevende activiteiten van Ruud worden overgenomen door Erik Gils als algemeen directeur, de technische taken worden onderdeel  van de werkzaamheden van technisch directeur Vincent Blok, en directeur sales André Kan integreert Ruud's verkooprol in zijn dagelijkse werkroutine.

Op 1 januari 2020 stopt Ruud bij Vocas om van zijn pensioen te gaan genieten, maar Ruud zou Ruud niet zijn als hij helemaal zou stoppen. Hij blijft betrokken bij de televisie- & filmindustrie en we hopen en verwachten hem regelmatig hier bij Vocas te mogen begroeten.
 

Wed, 04-December-2019 10:20

Algemene voorwaarden | privacy statement