Martin Professional introduceert de nieuwe MAC Ultra serie

Martin Professional introduceert de nieuwe MAC Ultra serie met twee extreem krachtige werkpaarden; de MAC Ultra Performance en MAC Ultra Wash. De Ultra serie is het het resultaat van Martin's grootste investering in research & development ooit legt de lat nóg hoger. Met ongeëvenaarde output over het hele zoombereik, een vernieuwend messenpakket, betere optiek en verbluffend lage geluidsniveaus zijn deze twee werkpaarden geschikt voor elk live-event, , maar zeker ook voor toepassingen waarbij het geluidsniveau van groot belang is, zoals TV studio’s en theaters. Show na show en jaar na jaar, zal de MAC Ultra de beste prestaties resultaten leveren op de meest veeleisende producties.

Tijdens het ontwerpproces is output als belangrijkste uitgangspunt genomen. Het resultaat hiervan is een gepatenteerde LED engine van 1150W, de krachtigste die Martin tot op heden heeft ontwikkeld. Met deze LED engine levert de MAC Ultra Wash 63500 lumen, de MAC Ultra Performance maar liefst 46500. De LED engine levert niet alleen indrukwekkende prestaties op papier, maar is bovenal aangenamer voor het menselijk oog. Met een hoger roodgehalte en een kleurtemperatuur van 6000K voor een betere daglichtbalans, levert de MAC Ultra levendigere kleuren en natuurlijkere huidtinten.

Andere belangrijke features van de MAC Ultra serie zijn een groot zoom bereik, nauwkeurige focus, uniforme kleurenmenging, Variabele CTO, spectrale correctiefilters en frost. Verder legt de MAC Ultra serie de lat hoger met een vernieuwd messenpakket. Waar bestaande systemen alleen de messen onafhankelijk kunnen positioneren als de messen in gebruik zijn, kan dit systeem de messen al volledig positioneren buiten de bundel. Dit resulteert in een volledige en ongelimiteerde toepassing van de messen. Daarbij kan het hele messenpakket ook nog eens 170 graden draaien. Verder zijn de messen bevestigd in slechts twee lagen, waardoor de bundel beter gefocust kan worden.

De MAC Ultra serie is ontworpen om niet alleen in begin de beste output en kwaliteit te leveren, maar juist gedurende de hele levensduur van het product. De minimale levensduur van de LED's bedraagt meer dan 50.000 uur en de LED engine levert meer dan 90 procent van zijn oorspronkelijke output na 20.000 uur. In de praktijk betekent dit rotsvaste prestaties en stabiliteit. Ons team van engineers heeft deze resultaten bereikt door een geavanceerd koelsysteem en door de LED’s nooit op meer dan 70 procent van hun maximale vermogen te laten branden. Deze combinatie zorgt voor hoge visuele klassen en stabiliteit gedurende de hele levensduur van het product.

"We zijn er zo trots op dat we MAC Ultra kunnen introduceren bij ons ongelooflijk trouwe klantenbestand", aldus Peter Skytte, HARMAN Professional Solutions Director of Lighting Product Management." Deze armaturen zijn speciaal ontworpen om meer te kunnen bereiken dan ooit tevoren. Van een lichtopbrengst dat we nooit voor mogelijk hadden gehouden tot een optische kwaliteit die je zelf moet ervaren, tot aan rotsvaste betrouwbaarheid. Er is geen enkel facet van dit product dat we niet grondig hebben bestudeerd en waarvoor we ons engineeringteam niet hebben uitgedaagd om het precies goed te krijgen. Het resultaat is een staaltje van innovatie zoals we nog nooit hebben uitgevoerd. Ik moedig iedereen aan om deze armaturen zelf te ervaren en zich de mogelijkheden voor te stellen die deze nieuwe standaard voor podiumverlichting biedt."
 

Thu, 18-March-2021 14:22

Algemene voorwaarden | privacy statement