Meer dan 700 exposanten bevestigd voor ISE 2022

Exposanten melden zich in grote aantallen aan om deel te nemen aan ISE 2022, de bestemming om wereldmerken te treffen die de nieuwste technologieën op het gebied van professionele AV te demonstreren. Met al meer dan 700 exposanten, waaronder leidende merken als Barco, Crestron, KNX, Kramer, LG, Panasonic, Samsung en Sony om er maar een paar te noemen - is de beursvloer opnieuw ontworpen. Er zal ook een gloednieuwe Discovery Zone zijn, met aandacht voor veertig nieuwe bedrijven die voor het eerst exposeren. 

Mike Blackman, Managing Director van Integrated Systems Events, zegt: “Het is hartverwarmend om te zien dat wereldwijd evenementen en tentoonstellingen weer aan kracht winnen. We zijn verheugd dat we al 700+ exposanten hebben die hun aanwezigheid op ISE 2022 bevestigen en we verwachten dat er de komende dagen meer zullen bevestigen. Met een levendig inhoudelijk programma voor thought leadership en een inspirerende beursvloer, kijken we er erg naar uit om in februari volgend jaar weer aan de slag te gaan in Barcelona.”

Nieuw: zes Technology Zones op ISE 2022
Gebruikmakend van de grote, moderne locatie aan de Fira de Barcelona Gran Vía, het nieuwe huis van ISE, is de beursvloer opnieuw ontworpen met zes Technology Zones, verdeeld over vijf ruime zalen. De zes zones zijn:

• Audio (Hall 7)
• Digital Signage & DooH (Hall 6)
• NIEUW: Lighting & Staging (Hall 7) – met Lighting Demo Zone
• NIEUW: Residential & Smart Building (Hall 2) 
• NIEUW: Unified Communications & Education Technology (Hall 2)
• Multi-Technology Zone (Halls 3 and 5) 

Integrated Systems Europe, ISE 2022, vindt plaats op de Fira de Barcelona Gran Vía op 1-4 februari 2022. Het ISE Conference-programma loopt van maandag 31 januari tot en met vrijdag 4 februari. De inschrijving is nu geopend. 

Boek hier je tickets voor ISE

Thu, 18-November-2021 09:25

Algemene voorwaarden | privacy statement