NicLen investeert in GLP JDC Line 500

NicLen GmbH is de eerste Europese dryhire-aanbieder die de nieuwe hybride JDC Line 500 van GLP in zijn verhuurvloot opneemt. Daarmee heeft het in Dortmund gevestigde bedrijf snel gereageerd op de toenemende vraag naar creatieve professionele lichttechnische oplossingen. De JDC Line 500 combineert een krachtige witlicht LED-stroboscoop met twee RGB LED-pixelmappinglijnen. Zoals gebruikelijk bij GLP-producten, kunnen afzonderlijke units naadloos met elkaar worden verbonden om doorlopende lichtlijnen te vormen. Als hybride oplossing is de JDC Line 500 verdeeld in twee regelbare secties: de LED-stroboscoopeenheid in het midden, met 100 witlicht-LED's per 500 mm, biedt ongelooflijke helderheid voor stroboscoopeffecten, terwijl de scheiding in 20 afzonderlijk regelbare segmenten zorgt voor talrijke creatieve mogelijkheden voor pixelmapping. 

Boven en onder de witte LED's bevinden zich ook 2 x 100 RGB LED's die samen met de stroboscooplijn scherpstellen dankzij een speciaal ontwikkelde 500mm lens. "We hebben de markt natuurlijk nauwlettend in de gaten gehouden en zijn overtuigd van het creatieve potentieel van de JDC Line 500", zegt NicLen-directeur Jörg Stöppler. "GLP wordt internationaal gewaardeerd om zijn innovatieve oplossingen en is populair bij ons en onze klanten."

Naast de nieuwe JDC Line 500 heeft NicLen ook grote aantallen van de populaire JDC1 hybride flitser, de weerbestendige FUSION Stick FS20 en de nieuwe, op batterijen werkende Creative Light 1 Plus in zijn inventaris.

Thu, 11-November-2021 11:16

Algemene voorwaarden | privacy statement