Nieuw Voice-Acoustic installatiemateriaal bij Podiumtechniek

Het prestigieuze, Duitse Voice-Acoustic ontwikkelt PA-luidsprekers en -versterkers die uitmunten in geluidskwaliteit, doordachte vormgeving en gebruiksgemak. Daarbij hoort een uitgebreid assortiment uitgekiende accessoires bedoeld voor het vliegen en stapelen van luidsprekerkasten, zeer flexibele plaatsing op statieven en unieke opties voor vaste installatie. Nieuw zijn wandbeugels die het mogelijk maken om luidsprekers op een zeer gemakkelijke manier door middel van truss clamps en flight hardware te monteren en te stellen. De afstandhouders zijn uitgerust met een reeks openingen, zodat de truss clamps, die een aluminium buis vastklemmen, op elke gewenste positie kunnen worden geplaatst. Zo kan met de afstand ten opzichte van de muur worden gevarieerd. Alle componenten zijn voorzien van zwarte poedercoating. De maximale belasting is 75kg.

Flexibele afstandhouders
Voor de Voice-Acoustic-speakers LA-Stick 4x4, Score-5 en Modular-10 is er een nieuwe, zeer veelzijdige wandbeugel/afstandhouder voor vaste installatie. Horizontaal kan deze onder een hoek 180° worden versteld en vertical onder een hoek van 30°. Deze wandbeugel is beschikbaar in zwart en wit.

Slimme toebehoren
Deze beugels zijn een welkome aanvulling op het uitgebreide pakket van slimme toebehoren van Voice-Acoustic. Verreweg de meeste flight hardware en ander montagemateriaal van Voice-Acoustic kan zonder bijkomend gereedschap worden gemonteerd.

Beschikbaar bij Podiumtechniek:
http://www.podiumtechniek.nl
T: 085-4015929
E: info@podiumtechniek.nl

 

Wed, 25-August-2021 09:34

Algemene voorwaarden | privacy statement