Nieuw draadloos intercomsysteem: Hollyland Solidcom M1

Woensdag 20 oktober 2021
Na het succes van de eerdere intercomsystemen van wireless specialist Hollyland, heeft het merk geluisterd naar de feedback vanuit de markt en een compleet nieuw professioneel draadloos intercomsysteem ontwikkeld: Solidcom M1. Het systeem heeft een bereik van 400m en is leverbaar in een variant met 4 en 8 beltpacks (posten) en wordt zeer compleet geleverd inclusief flightcase, headsets en accessoires. 
Het systeem is perfect geschikt voor onder andere theaters, het onderwijs, kerken, kleine tot middelgrote evenementen, corporate studio’s en meercamera producties.

Zo kunnen twee systemen aan elkaar worden gekoppeld met een standaard netwerkkabel (max. 100m) waarmee het bereik kan worden vergroot voor locaties met veel obstakels en kunnen tot 16 posten simultaan gebruikt worden. Bovendien wordt de Solidcom M1 gevoed middels POE, waardoor het tweede systeem geen aparte voeding meer nodig heeft en dus zeer snel op te zetten is. Ook kunnen maximaal 3 groepen worden gecreëerd (denk aan een aparte groep voor de opdrachtgever en een aparte groep voor de technici). Uiteraard is een koppeling met bestaande bedrade en draadloze 2-wire en 4-wire systemen mogelijk. Alle functies zijn eenvoudig te configureren middels een app of webinterface. 

Ondanks de stabiliteit, degelijke bouwkwaliteit en uitgebreide features, is het systeem competitief geprijsd. 

Adviesprijzen
Solidcom M1-4B (variant met 4 posten) €4599,- inclusief btw
Soldicom M1-8B (variant met 8 posten) €7199,- inclusief btw