Nieuw platform voor AV operators 'Toperators' actief

Toperators.com is hét nieuwe platform voor het vinden van operators in de audiovisuele branche. De website richt zich vooral op operators die zich bezighouden met live events en kennis hebben van specifieke software voor projectietechnieken en led-wall aansturingen. Denk hierbij aan Watchout, Wings, Pixera, Coolux, Disguise, GreenHippo, Novastar, AnalogWay, etc. Het platform richt zich op een wereldwijde doelgroep.

Een paar jaar geleden is het platform opgericht door Hugo Janzen en Floris Porro (beiden ervaren AV operators) die een manco ontdekten bij het zoeken naar collega’s in andere landen omdat zij zelf ook producties uitvoerden buiten de Nederlandse grenzen.
Dit resulteerde in de bouw van een website met een open zoekstructuur en toepassing van keywords (tags) die het vinden van de juiste operator mogelijk maakt. Productie- en verhuurbedrijven kunnen nu putten uit een aanbod van operators waarbij gefilterd
kan worden op locatie en specifieke software. Bijvoorbeeld een operator die de software Watchout beheerst en in Berlijn gevestigd is.

Zeker ook belangrijk is dat collega operators elkaar op die manier kunnen, want hoe praktisch is het als je een project ver van huis moet doen en je met een paar clicks toegang hebt tot alle resources binnen jouw vakgebied op die locatie. De Toperator betaalt een bescheiden bedrag voor zijn gepubliceerde portfolio wat neerkomt op een paar tientjes per jaar en bijna kosteloos is als hij/zij weer andere operators uitnodigt. De doelstelling is de site schoon te houden van advertenties en links.

De site bevindt zich in een beginstadium van ontwikkeling en zal gaandeweg meer functionaliteiten gaan bevatten. Operators die zich willen registreren kunnen een kortingcode ontvangen door even een email te sturen naar onderstaand adres.

Voor meer informatie: hugo@toperators.com of +31 653 443 661.
https://toperators.com/

Thu, 23-May-2019 10:04

Algemene voorwaarden | privacy statement