Nieuw van Shure: ADX5D portable receiver

Dinsdag 15 juni 2021
Al tientallen jaren zijn live-evenementen en uitzendingen afhankelijk van Shure voor het vastleggen en produceren van het meest betrouwbare geluid. Shure's Axient® Digital Wireless System heeft de industrie snel veroverd. Het is de standaard voor kristalhelder geluid, RF-spectrumstabiliteit, workflowcontrole en schaalbaarheid. Om deze ongeëvenaarde draadloze mogelijkheden naar nieuwe en bestaande Axient Digital-klanten te brengen, heeft Shure de Axient Digital ADX5D draagbare ontvanger geïntroduceerd: een tweekanaals, draagbare draadloze slot receiver die superieure RF-prestaties, spectrale efficiëntie en transparante audiokwaliteit biedt. De nieuwe draagbare receiver verbetert met trots het Axient Digital-ecosysteem van draadloze audio-oplossingen.

De ADX5D is uit één simpele vraag ontstaan: hoe kunnen we superioriteit van Axient Digital vertalen naar een portable variant? Shure begreep dat er in de sector vraag was naar draadloze mogelijkheden die inspeelden op de behoeften van de steeds veranderende productieomgevingen. Shure erkende ook dat het moest innoveren op een manier die Axient Digital naar het podium, stadions en studio-uitzendingen zou brengen. ADX5D is ideaal voor omgevingen zoals uitzendingen van sport/evenementen, elektronische nieuwsgaring (ENG), film/episodische televisie en elektronische fieldproductie (EFP), die allemaal afhankelijk zijn van locatiegeluid van hoge kwaliteit. De draagbare ontvanger ondersteunt de vraag naar een draadloze oplossing op afstand die ervoor zorgt dat de boodschap duidelijk wordt afgeleverd.

"We hebben de ADX5D draagbare ontvanger ontworpen om dezelfde innovatieve draadloze technologie te gebruiken waar Axient Digital bekend om staat, en dat alles in een draagbare variant voor professionals in het veld of onderweg", zegt Nick Wood, Senior Wireless Category Director, bij Shure. "We hebben de tijd genomen om ervoor te zorgen dat deze nieuwe toevoeging aan de Axient Digital-familie de ontberingen van het dagelijks gebruik aankan en de reputatie van Shure waarmaakt."

Of een crew nu een weerbericht uitzendt, offsite een filmopname maakt of een grote wedstrijd vastlegt, de ADX5D levert audio en prestaties van topkwaliteit. Professionals in film, tv en ENG hebben nu toegang tot dezelfde audiokwaliteit en next-level RF-prestaties waar professionals in live audio al jaren op vertrouwen. Bovendien is de ADX5D uitgerust met in de industrie bewezen hoogwaardige RF-technologie, echte digitale diversity ontvangst en geavanceerde digitale audiotechnologie - allemaal verpakt in een draagbare oplossing.

De ADX5D is vanaf deze zomer verkrijgbaar. Neem contact op met je lokale vertegenwoordiger voor beschikbaarheid in je regio. Meer informatie op www.shure.com/adx5d