Nieuwe distribiteurschappen voor Villrich Broadcast

Villrich Broadcast 'Sales' heeft recentelijk het distributeurschap uitgebreid met Movicom en Waterbird. Movicom LLC, een internationale fabrikant van speciale camera ondersteunende apparatuur heeft onlangs een nieuw lichtgewicht cable cam systeem gelanceerd: de Robycam Compact en Studio. Dit is een kleinere versie van het bekende Robycam 3D Cable Cam systeem, dat al veelvuldig wordt ingezet bij grotere sportevenementen. Net als de originele Robycam 3D kan de Robycam Compact vrij door de ruimte bewegen volgens elk 3D traject binnen het werkgebied. Dit wordt mogelijk gemaakt door een speciaal ontwikkeld wiskundig model dat als basis dient voor real-time besturing van vier geautomatiseerde lieren. Het systeem bestaat verder uit de een gestabiliseerde Robyhead die in combinatie met de lieren, in staat zijn om vooraf geprogrammeerde bewegingen uit te voeren. 

Robycam Compact is beschikbaar in zowel 2D- als 3D-modus en is een universele oplossing voor allerlei evenementen op diverse locaties. Robycam Compact omarmt geavanceerde technologische trends en ondersteunt het gebruik met Augmented Reality, Virtual Studios en Xtended Reality, klaar om complexe technische productievereisten aan te pakken en het publiek te inspireren. Het verminderde gewicht en de compacte afmetingen van het nieuwe systeem vergemakkelijken het transport, de installatie en de demontage aanzienlijk. Met veiligheid als topprioriteit, is Robycam Compact gebouwd als een betrouwbare en veilige oplossing met in achtneming van de belangrijke internationale veiligheidsnormen en -regelgeving. 

Robycam Compact is perfect geschikt voor zowel tv-studio's als kleine en middelgrote sportlocaties, theaters en auditoriums. De lieren van het systeem kunnen gemakkelijk worden geplaatst op locaties met beperkte ruimte, maar bieden toch voldoende trekkracht om de maximale werkhoogte van de camera te bereiken. De compacte en lichtgewicht dolly met gyro gestabiliseerde remote head maakt het mogelijk om de cameraoriëntatie samen met de lensparameters te bedienen.
Website: www.movicom.com

Waterbird, een internationale fabrikant van Elektrische Sliders is verheugd de Multi Slider XL te introduceren. Een volledig integreerbaar, buigbaar railsysteem voor professionele doeleinden voor ProAV, broadcast en de filmindustrie. De gepatenteerde MSXL is 's werelds eerste en enige buigbare railsysteem dat een snelle conversie van lineaire naar gebogen rails mogelijk maakt. De Slider zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie en is zeer compact. De superstille servomotor die de dolly aandrijft kan worden bediend met joystick, voetpedaal, DMX of over IP.

De MSXL levert de perfecte oplossing voor concerten, live evenementen, sport, studio, commercials, fotografie en gezichtsscanning. De flexibiliteit, snelle en eenvoudige bediening hebben het tot een populaire keuze gemaakt voor verschillende toepassingen binnen en buiten de audiovisuele markt, waarbij het ingezet wordt in bijvoorbeeld de CCTV-beveiliging. Overal waar een combinatie van beweging, flexibiliteit en nauwkeurigheid vereist is, voldoet de MSXL aan de strenge eisen. 

Sinds 2019 is de MSXL succesvol op Tour met live acts als Bon Jovi, Metallica en Rammstein. Door zijn geruisloze beweging stelt het producenten van klassieke viool- en orkest concerten in staat om van dichtbij dat speciale shot vast te leggen. De MSXL heeft zijn intrede gemaakt op onder andere sportevenementen, zoals Roland Garros en bij de uitreiking van de Oscars.
Website: www.waterbird.at

Voor deze producten zal er binnenkort ook de mogelijkheid bestaan om de apparatuur in te huren. Ben je nieuwsgierig en wil je alvast meer te weten komen, neem dan gerust contact op via info@villrich.com  of bezoek www.villrichconsultancy.com

 

Mon, 25-July-2022 10:40

Algemene voorwaarden | privacy statement