Nieuwe dual SDI EPTZ ZCam bij PTZOptics

PTZOptics heeft de release aangekondigd van de nieuwe dual SDI EPTZ ZCam, een broadcast- en streamingcamera met een 4K-beeldsensor. Deze innovatieve EPTZ-technologie staat voor 'Electronic Pan, Tilt and Zoom', via twee SDI-video-uitgangen. De camera's zijn verkrijgbaar in standaard SDI en NDI. Deze netwerk broadcastcamera's ondersteunen PoE (Power over Ethernet), SDI-video en IP-streaming.

De camera's zijn uniek in de markt omdat ze twee SDI-video-uitgangen hebben voor live streaming en opname. Eén uitgang kan worden gebruikt voor het vastleggen van een groothoekweergave van een specifieke scène en één uitgang kan worden gebruikt met electronic pan, tilt en zoom in HD.

PTZOptics camera’s worden al veel gebruikt in de conferencing en educatieve sector, maar ook in de gezondheidszorg, waar professionele SDI-video-ingangen nodig zijn voor opnamesystemen voor operaties en dergelijke. De nieuwe EPTZ-camera’s zullen zeker worden gebruikt in veel scenario's voor videoproductie, vooral voor NDI. De NDI-modellen maken het gemakkelijk om meerdere videokanalen van uitzendkwaliteit over een netwerk te verzenden en te ontvangen.

De camera is ontworpen om een ??volledige videoproductie te creëren. Met functionaliteit voor het knippen tussen vooraf ingestelde cameralocaties met behulp van hardware, software of zelfs de PTZOptics-app. De PTZOptics EPTZ Zcam kan worden gebruikt voor het live streamen van alles, van fitnesslessen tot medische procedures.

De PTZOptics EPTZ Zcams worden binnenkort verwacht.

PTZOptics wordt in Europa gedistribueerd door MVD Europe BV voor prijsinformatie mail sales@mvde.eu of bel T: +31 (0) 85 210 2123Fri, 17-April-2020 09:00

Algemene voorwaarden | privacy statement