Nieuwe line-up Vogel's gemotoriseerde displayliften

Donderdag 7 maart 2019
<span style="font-size:10pt">Bedrijven moderniseren hun vergaderzalen en boardrooms in rap tempo. Whiteboards en flipovers worden vervangen door grote, interactieve displays om een boeiende omgeving te creëren.

Tijdens ISE 2019 heeft Vogel’s Professional hiervoor een nieuwe line-up gemotoriseerde displayliften geïntroduceerd. Met slechts enkele componenten kan vrijwel iedere gemotoriseerde vloeroplossing gemaakt worden. De displayliften kunnen direct op de vloer gemonteerd worden of op een vloerplaat of trolley frame. Wanneer de displaylift op de vloer wordt verankerd, dient deze vastgezet te worden aan de muur met een speciale wandbeugel voor extra stabiliteit.

De drie types gemotoriseerde displayliften zijn in hoogte verstelbaar over 50 cm (874-1374 mm), 60 cm (1139-1739 mm) en 90 cm (931-1930 mm) en geschikt voor XL displays en SMART boards tot 200 kg. 
In de interface box is voldoende opbergruimte aanwezig voor eventuele hardware en bekabeling. Optioneel is een afsluitbare cover leverbaar.

 

www.vogels.com/professional