Nu beschikbaar: EDIUS X Pro Home Edition

Grass Valley komt tegemoet aan de vraag van veel particuliere gebruikers en biedt met de EDIUS X Pro Home Edition de volledige functionaliteit van het bekroonde bewerkingsprogramma EDIUS X Pro voor minder dan de helft van de prijs van de volledige versie. De Home Edition is beschikbaar voor slechts € 239 (incl.).

"Er zijn drie beperkingen van toepassing", vertelt Michael Lehmann-Horn, CEO van magic multimedia GmbH en wereldwijde EDIUS-distributeur. "De EDIUS X Pro Home Edition is uitsluitend bedoeld voor particuliere gebruikers en mag niet commercieel worden gebruikt. Bovendien komt de Home Edition niet  in aanmerking voor de standaard upgrade naar een toekomstige EDIUS-versie 11. En in plaats van een activering op twee pc's, kan de Home Edition slechts op één pc tegelijk worden geactiveerd."

EDIUS X Pro staat bekend om zijn uitstekende prestaties en stabiliteit en vereist geen abonnement. EDIUS biedt Background Rendering voor een soepele, creatieve en vrijwel onstuitbare workflow. EDIUS ondersteunt  de nieuwste opnameformaten en cameracodecs en maakt het mixen van verschillende codecs, framerates en resoluties op één tijdlijn mogelijk. De EDIUS X Pro Home Edition biedt het volledige scala aan functies en kenmerken van de reguliere volledige versie, inclusief het uitgebreide plug-in-pakket van Acon, ProDAD en NewBlue voor het optimaliseren van audio, titelcreatie en video-effecten. De komende EDIUS X 10.xx-updates kunnen ook gratis worden gedownload voor gebruikers van de Home Edition. Op EDIUS.NET vind je veel verschillende gratis tutorials met tips en tricks. 

Michael Lehmann-Horn: “We zijn erg blij dat we alle toegewijde particuliere gebruikers een zeer aantrekkelijk aanbod kunnen doen met EDIUS X Pro Home Edition voor minder dan de helft van de prijs van de reguliere versie - inclusief persoonlijke ondersteuning. EDIUS X Pro Home Edition is vanaf vandaag verkrijgbaar bij EDIUS-resellers wereldwijd. 
 

Thu, 28-July-2022 16:26

Algemene voorwaarden | privacy statement