Odin Audio Systems breidt assortiment uit met twee Side Fill-luidsprekers

Odin Audio Systems kondigt aan dat de Odin-familie wordt uitgebreid met twee nieuwe leden. Met de SF-12A- en SF-15A Side Fill-luidsprekers levert Odin niet alleen kristalhelder geluid via hun Line Array-opstellingen maar ook op het podium. De Odin Line Array-opstellingen worden langzamerhand een begrip op evenementen en festivals. Het enige minpunt aan de opstelling was dat deze niet kon worden uitgebreid naar het livepodium. Odin heeft deze feedback ter harte genomen en heeft nu twee krachtige, 2-wegs actieve Side Fills toegevoegd.

De SF-12A- en SF-15A-luidsprekers zijn ontworpen volgens de al bestaande Odin-blauwdruk. Ze zijn uitgerust met Celestion-luidsprekers, een DSP-module, een reisbestendige behuizing en produceren een full-range, kristalhelder geluid. De Side Fills zijn perfect voor X-podiumopstellingen voor een goed uitgebalanceerd en ontwikkeld geluidsveld over het hele podium. De geluidstechnicus heeft de mogelijkheid om een geluidsbeeld over het hele podium te leveren, zodat alle artiesten een goede mix van de hele band horen. Beide Side Fills met 800 W continu versterkervermogen en 3200 W piekvermogen zijn krachtig genoeg om zich moeiteloos staande te houden op het podium. Voor een opstelling die wat meer bas vereist, is de SF-15A de oplossing. Naast de twee Side Fills biedt Odin ook bijpassende Premium Line-flightcases.

De Odin SF-12A en SF-15A Side Fills zijn nu verkrijgbaar en klaar om elke Odin Line Array-opstelling compleet te maken. Het Odin-assortiment wordt gedistribueerd via Highlite International. Ga voor meer informatie naar www.odin-audiosystems.com of neem contact op met de verkoopafdeling van Highlite.
 

Tue, 05-November-2019 15:01

Algemene voorwaarden | privacy statement