PIXELBEAM kiest Ayrton en investeert in 150 armaturen met IP65-classificatie

Het Belgische bedrijf Pixelbeam is de nieuwe verlichtingsverhuurdivisie van het gerenommeerde LED-scherm dry rental bedrijf Pixelscreen, gevestigd in Buggenhout. Frank Verstraeten, eigenaar en gedelegeerd bestuurder van de bedrijf, stelt dat hij verheugd is om zijn aanbod aan al zijn klanten uit te breiden met LED-verlichtingsoplossingen van Ayrton. Tijdens gesprekken met veel van zijn klanten in heel Europa in de afgelopen twee jaar, vroeg hij hen hoe hij nog waardevoller voor hen zou kunnen worden. Het werd duidelijk dat de meesten van hen betrouwbare en goede IP65-armaturen nodig hadden, ideale producten waar ze regelmatig in grote hoeveelheden naar zoeken. Verder hoorde hij van de productiebedrijven waarmee hij sprak, dat ze steeds meer verzoeken krijgen om armaturen met een hoog rendement.

Bij het onderzoeken van de markt om te zien welke merken een reeks armaturen aanbieden die in aanmerking komen, nam hij contact op met FACE. De potentiële match met Ayrton was duidelijk, maar forse investeringen vergen diepgaande tests. Tijdens de Ayrton-demodagen bij FACE had Verstraeten de kans om de uitzonderlijke optica te ervaren, evanals de veelzijdige lampen die Ayrton heeft weten te ontwikkelen. Bovendien sprong de hoogwaardige bouwkwaliteit er direct uit, tot grote waardering van Verstraeten. Omdat hij al jaren nauw samenwerkt met tal van ontwerpers en productiebedrijven voor zijn LED schermverhuur, vroeg Verstraeten hen om hun mening te geven. In alle gesprekken kreeg Ayrton niets anders dan positieve opmerkingen. Recensies waren enorm lovend, vooral over de recent gelanceerde producten zoals de Perseo en Domino.

Pixelbeam zal zich concentreren op een enkel merkaanbod met Ayrton-armaturen en zich richten op productie- en verhuurbedrijven. Als drye hire bedrijf heeft Pixelbeam geen ambities om producties te doen of lichtopstellingen te bouwen. Tegelijkertijd zal het bedrijf ontwerpers helpen door hen het 800 m² grote demo- en trainingscentrum te laten  bezoeken dat bekend staat als 'The Bunker', om hun visuele creaties te ervaren, te testen of voor te bereiden.

“We zijn verheugd om deel uit te maken van de duidelijke visie die Pixelbeam heeft. We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft en kijken er uit naar het verder uitbreiden van onze relatie, samen met onze vrienden en distributeur in België, FACE. Het is super om te weten dat Ayrton nu beschikbaar is bij weer een ander topbedrijf, waarmee verder wordt voldaan aan de behoeften van de markt", aldus Chris Ferrante, CEO bij Ayrton.

Karel de Piere van FACE verklaarde: "Ayrton beschikbaar hebben bij een verhuurbedrijf voor dry hire zal essentieel zijn om het succes van het merk in onze regio te versnellen. Het feit dat een nieuwe vestiging binnen een gerespecteerd dry hire bedrijf
als Pixelscreen zal runnen, is een bonus voor alle gebruikers en fans van het merk Ayrton. Wij zullen Pixelbeam ondersteunen met technisch advies om ervoor te zorgen dat dit tot hetzelfde succes zal leiden als zijn LED-scherm activiteiten!"

De huurvoorraad zal bestaan uit Perseo Beams, Domino LT's, gloednieuwe Zonda 9 FX-modellen en nog te onthullen krachtige compacte armaturen met een lange projectieafstand. Iedereen met vragen kan terecht op www.pixelbeam.eu. Vul het aanvraagformulier in om direct offertes en inzicht in de beschikbaarheid te krijgen. Pixelbeam gebruikt kunstmatige intelligentie om elke aanvraag 24/7 direct en efficiënt te verwerken.

Tue, 12-April-2022 10:13

Algemene voorwaarden | privacy statement