PK Sound Robotic Line Source Technology nu beschikbaar in heel Europa

Donderdag 11 mei 2023
PK Sound, het bedrijf voor gerobotiseerde line-arrays, is de samenwerking aangegaan met gevestigde regionale distributeurs om haar gepatenteerde oplossingen gemakkelijk beschikbaar te maken in de hele EU. De firma FACE uit België zal PK vertegenwoordigen in Centraal-Europa, terwijl Adagio Pro uit Barcelona  het merk vertegenwoordigt in Zuid-Europa.

“Na maanden van nauwe samenwerking hebben we de basis gelegd voor onze uitbreiding naar de EU en verwelkomen we met trots FACE en Adagio Pro als PK Sound's regionale distributeurs voor Midden- en Zuid-Europa”, begint James Oliver, Chief Strategy Officer bij PK Sound. "Door samen te werken, kunnen we op internationale schaal een premium akoestische en merkervaring voor PK Alliance-leden en hun klanten realiseren. 

Bedrijven die lid zijn van de PK Alliance en investeren in PK's T10 middelgrote robot line source systemen via FACE en Adagio Pro krijgen exclusieve toegang tot dry-hire verhuur van grootformaat Trinity Black robotsystemen van een wereldwijd gestandaardiseerde inventaris in heel Europa en Noord-Amerika, inclusief actieve hubs in Spanje en België. Er zullen ook extra hubs worden toegevoegd in heel Europa."