PROLIGHTS kiest Full AVL als nieuwe exclusief distributeur voor Nederland.

PROLIGHTS, de Italiaanse fabrikant van professionele verlichtingsarmaturen, heeft Full AVL aangesteld als nieuwe distributeur voor Nederland. Full AVL Distribution is een groothandel in professionele AV-, licht- en geluidsapparatuur, die exclusief voor de Nederlandse markt verkoopt. "We richten ons op fabrikanten van hoge kwaliteit met geweldige producten die een positieve impact kunnen hebben op onze markt", zegt Patrick Leijten, directeur van Full AVL. Patrick voegde toe: "We zien dat PROLIGHTS de juiste oplossingen heeft waar onze klanten om hebben gevraagd, een groot en divers portfolio om de markten waarin we actief zijn te vervullen."

Voor Paolo Albani, International Sales Manager van PROLIGHTS, betekent dit een grote verandering in de lokale distributie: “We wilden graag samenwerken met iemand met een netwerk dat breed genoeg was en waarin ons uitgebreide productassortiment zou kunnen passen. Full AVL heeft specialisten in verschillende vakgebieden van entertainment- en integratiemarkten, en dat zal een enorm verschil maken in de manier waarop we in Nederland opereren."

De eigen R&D en technische visie van PROLIGHTS stonden centraal in de beslissing van Full AVL om met dit merk van start te gaan: “We waren verrast hoe technisch georiënteerd het bedrijf is en we zien zeker veel innovatie op hun hoofdkantoor. Daar zullen onze klanten zeker van profiteren ”, aldus Patrick.
 

Mon, 02-November-2020 12:00

Algemene voorwaarden | privacy statement