Philippe Tresfon algemeen directeur bij Egripment

Philippe Tresfon (38) is per 1 januari 2019 benoemd tot Algemeen Directeur van Egripment BV. Hij volgt daarmee Cons Tresfon (69) op, die Egripment meer dan veertig jaar geleden heeft opgericht. Philippe Tresfon is geen onbekende binnen de Egripment organisatie, waar hij de afgelopen jaren eindverantwoordelijk was voor de gehele Rentals afdeling. Hij ziet uit naar zijn nieuwe rol: “Ik heb er zin in om samen met bijna dertig collega’s bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en innovaties van Egripment wereldwijd. 

Egripment, opgericht in 1976, heeft gedurende de jaren binnen de Film en Televisie-industrie een reputatie opgebouwd als wereldleider in het ontwerpen, produceren, verkopen en verhuren van professionele camera support equipment. Al meer dan veertig jaar streeft Egripment ernaar om onze nationale en internationale industrie vooruit te helpen met geavanceerde oplossingen, de laatste high-tech technieken en de hoogste veiligheidsnormen.

Egripment 's assortiment omvat Camera Cranes, Remote Controlled Pan en Tilt Heads, Camera Dolly’s, Studio automation en Tracking systems for Virtual & Augmented reality.
 
Voor meer informatie contact admin@egripment.nl 

Egripment Bv.
Machineweg 22,
1394AV Nederhorst Den Berg
www.egripment.nl
Tel:0294-253988
 
 
 

Fri, 30-November-2018 09:53