Podiumtechniek Experience op 17 en 19 januari

Nu vakbeurs CUE 2022 helaas geen doorgang vindt in januari, komt Podiumtechniek met een alternatief om relaties en andere geïnteresseerden toch te kunnen ontmoeten en op de hoogte te brengen van inspirerende, nieuwe producten, uiteraard met inachtneming van de geldende coronamaatregelen. Op maandag 17 en woensdag 19 januari ben je welkom in De Nieuwe Schuur in Herpt. Niet alleen is het een prachtig karakteristiek stukje Nederland qua natuur en is De Nieuwe Schuur in architectonisch opzicht - op zijn zachtst gezegd - prikkelend, ook biedt De Nieuwe Schuur uitgelezen mogelijkheden om de technologische hoogstandjes uit het assortiment van Podiumtechniek te demonstreren.

Je kunt kennismaken met een aantal splinternieuwe producten:
* Voice-Acoustic SCORE-8 – compacte, verbluffend krachtige, point source-luidspreker
* JB-Lighting P9 – compacte, lichtgewicht led-spot met grensverleggende prestaties
* Voice-Acoustic VENIA-6 en VENIA-8 – hoogwaardige kolomspeakers met line array-eigenschappen
* Nieuws van Pea Soup – Rookmachines en hazers
* Nieuwe zwarte versies van de populaire JAG headset-microfoons
* Een sensationeel handig, nieuw netwerkproduct van ModulAir

Kijkje in de toekomst
Afgezien daarvan is er van het prestigieuze merk JB-Lighting een opzienbarend, nieuw product te zien, dat pas medio 2022 daadwerkelijk zal worden gepresenteerd en waarvan ze bij Podiumtechniek op voorhand benieuwd zijn naar wat je ervan vindt.

Zien, horen, uitproberen
Natuurlijk zijn er ook veel van de huidige producten uit het assortiment van Podiumtechniek te zien, uit te proberen en niet te vergeten te horen. Voice-Acoustic is bijvoorbeeld de moeite waard om te beluisteren. Gezien het steeds vollere frequentiespectrum is het ook goed te komen kijken naar de baanbrekende producten van RF-toolbox, die een eenvoudige, maar zeer adequate oplossing bieden bij steeds smallere frequentiebanden. 

Praatje, drankje, hapje
De Nieuwe Schuur is sowieso een zéér interessante locatie voor montages, try-outs, kleinere producties en corporate events en het is mogelijk er te worden rongeleid om dan de slimme, extreem gebruiksvriendelijke, technische oplossingen zien die zij dagelijks gebruiken.
Er is ruimte genoeg voor een praatje onder het genot van een drankje en een hapje.

Plannen en aanmelden
De toegang is gratis, maar vanwege coronarestricties is het aantal beschikbare plaatsen beperkt, waarbij ook het tijdstip waarop je komt een rol speelt. Er zijn per dag drie tijdslots:

Maandag 17 januari en woensdag 19 januari:
- 10.00 tot 14.00 uur
- 12.00 tot 16.00 uur
- 14.00 tot 17.00 uur

Aanmelden kan eenvoudig via de link onderaan deze pagina: https://www.podiumtechniek.nl/blogs/nieuws/podiumtechniek-experience-17-en-19-januari/ 

Mon, 03-January-2022 12:05

Algemene voorwaarden | privacy statement