Podiumtechniek distribueert HOF truss-materiaal

Op Prolight + Sound 2022 hebben Podiumtechniek en de firma HOF de handen ineengeslagen. Er is overeengekomen dat podiumtechniek de distributie voor Nederland op zich neemt voor HOF truss-materiaal. "Reden voor een feestje, want HOF sluit uitstekend aan bij onze eisen met betrekking tot kwaliteit. Bovendien zijn ze bij HOF ook altijd bereid om mee te denken in alternatieve oplossingen", aldus de heren van Podiumtechniek.  

Niet alleen trussen
Naast trussen van HOF zelf vertegenwoordigt Podiumtechniek ook de HOF-merken MLT², XOOP Lighting en CJS couplers. De producten van MLT² zijn pre rig-trussen met zeer handige opties voor reizende gezelschappen met veel bewegend licht. Bob Ages, medeoprichter van Podiumtechniek: “Wij geloven dat er met creativiteit geen grenzen zijn aan wat er op het podium en bij evenementen mogelijk is en dat er voor alles een oplossing is – met reguliere producten of met maatwerk – en vaak een combinatie van beide. HOF is een van de weinige bedrijven die beide aanbiedt en we zijn blij dat we de HOF-producten nu in ons portfolio hebben en daarmee een fabrikant in ons netwerk die op maat gemaakte oplossingen kan ontwerpen en leveren.”

Edwin Duivelaar, Export & Sales Manager bij HOF, vult aan: "Met Podiumtechniek delen we dezelfde filosofie namelijk dat geen enkel project onmogelijk is en hoe gekker het idee hoe beter. We zijn onder de indruk van de creativiteit van Podiumtechniek en zijn verheugd om in Nederland ons distributienetwerk uit te breiden  met zo’n dynamische partner.”

Binnenkort zijn de producten van HOF beschikbaar op de website van Podiumtechniek. Klik hier voor de website van HOF. Deze is zowel Duits- en Engelstalig als Franstalig. Tue, 07-June-2022 10:14

Algemene voorwaarden | privacy statement