RØDE lanceert kleinste wireless microfoon ter wereld

De Wireless GO van RØDE is een ultra compacte transmitter/receiver combo die zowel als clip-on wireless microfoon, als 's werelds kleinste belt pack transmitter voor een lavalier microfoon gebruikt kan worden. De easy clip-on heeft een high-quality condensor capsule die ingebouwd is in de transmitter pack. De Wireless GO is de perfecte wireless mic oplossing voor content makers in disciplines als: filmmakers, presentatoren, journalisten en vloggers.

De Transmitter (TX)
Met een ultra compacte afmeting van 44mm x 45.3mm x 18.5mm en een gewicht van slechts 31 gram is de Wireless GO transmitter  als clip-on wireless microfoon te gebruiken, met een high quality ingebouwde omnidirectionele condensor capsule. Maar ook te gebruiken als 's werelds kleinste belt-pack transmitter voor een lavalier microfoon via de 3.5mm TRS input.

De Receiver (RX)
De RX is even compact als de TX, waardoor deze heel gemakkelijk mee te nemen is en te monteren op camera gimbals. De dual-purpose clip kan zowel op een camera shoe mount worden bevestigd als op een camera strap of kledingstuk. 

Features 
•    2.4GHz digitale draadloze transmissie met 128-bit encryptie ontworpen voor kristal heldere audio onder elke conditie, zelfs locaties met dichte Wi-Fi en Bluetooth activiteit.
•    Tot 70 meter range, geoptimaliseerd voor shorter-range operaties in volle radio-frequency omgevingen.
•    TX en RX hebben ingebouwde oplaadbare batterijen, op te laden via USB-C.
•    Gaat tot 7 uur mee, inclusief batterij besparende modus.
•    Transmitter en receiver zijn in 3 seconden gekoppeld.
•    3-stage output pad: 0, -6dB en -12dB.
•    Compatible met RØDE smartLav+ (met SC3 adapter), Lavalier mic en de HS2 headset.

 

Mon, 08-April-2019 12:15