RCF Sound & Education Roadshow event bij Bax Shop

Woensdag 18 oktober 2023
RCF is verheugd een roadshow door Nederland en België aan te kondigen. De roadshow doet in oktober en november verschillende showrooms van Bax Music in beide landen aan. Wil je meer leren over geluidstechniek en speakers en ben je benieuwd naar wat RCF te bieden heeft? Kom dan naar Bax Music voor een demo en training, verzorgd door specialisten van RCF!

RCF Sound & Education Roadshow bij Bax Music
Productspecialisten van RCF zullen een hele lading aan RCF-speakers meenemen naar de winkel, bestaande uit 2x NXL 24, 2x NX 912, 2x 912-AX, 2x 910-AX, 2x EVOX-8 en 2x SUB 8003. In een training over RCF en geluidstechniek zullen de specialisten je alles vertellen over de geschiedenis van RCF, de productlijn van RCF, het belang van goede geluidskwaliteit, het maken van de juiste keuzes bij het samenstellen van je geluidssysteem en het maken van een Stage Plan. Daarnaast zullen de verschillende speakercombinaties gedemonstreerd worden met behulp van Mutitracks en er is uiteraard voldoende ruimte om de specialisten het hemd van het lijf te vragen tijdens een Q&A sessie. Kortom, het belooft het een erg leerzame en gave dag te worden die je niet wil missen. Meld je aan via onderstaande link, kom naar je favoriete winkel en laat je inspireren door de prachtige klanken van RCF!
 
Planning event
Woensdag 25 oktober in Rotterdam
Woensdag 22 november in Antwerpen
Woensdag 15 november in Amsterdam
Woensdag 29 november in Goes
Woensdag 21 februari in Apeldoorn
 
De training wordt in elke vestging twee keer gegeven. De eerste traning is van 11:00 tot 13:00 en de tweede van 15:00 tot 17:00.

Aanmelden kan hier: www.bax-shop.nl/nieuws-items/rcf-sound-education-roadshow-event