RSL AV Solutions is Europees importeur/distributeur van Magic Meerkat

Magic Meerkat is totaal nieuw in Europa. Het is een uit Maleisie afkomstige All-in-one solution gebaseerd op het populaire VMix mixer solution platform. Naast de all-in-one solution  produceert Magic Meerkat ook consoles. Consoles voor replay en een 12-kanaals bediening.
Deze consoles gaan op zeer korte termijn ook geproduceerd worden voor de populaire Blackmagic Design Atem switchers (per  1 augustus leverbaar).

Magic Meerkat All-in-one solution is zeer compact. Het formaat van een grote kunststofkoffer, maar met zeer veel mogelijkheden. Drie FHD ips schermen, 2x console (12 kanaals en replay), 4 kanaals AJA capture card, 3x hsdi out en 3x hdmi out, 16 kanaals audio in en out, Dante integratie, NDI integratie max 12 kanalen, PTZ integratie, virtuele studio’s, sociale media integratie, titelgeneratoren, 4me videomixer mogelijkheden, 4x overlays, chromakey op meerdere kanalen, skype, zoom calls, audio matrix, VST pugins audio, intercomintegratie, (dante, analoog, unity, IP), multirecording, 4 kanaals replay, 3x seperate streams, shading op inputbron.

Magicmeerkat is eigenlijk een complete OB Van, maar dan in het formaat van een grote kunststof koffer en tegen een budgettair zeer interessant niveau. RSL AV Solutions is de importeur voor Europa van Magic Meerkat, dat ook als demo beschikbaar is.Dat kan zowel in het kenniscentrum/experience center in Breda als ook op locatie. Bij de aanschaf van de Magic Meerkat is één dag cursus vmix inbegrepen. Deze cursus is custom made en zal toegespitst worden op het kennisniveau van de relatie

Meer informatie via www.rsl.nl of info@rsl.nl 
Telnr. 076-560 1034
 

Sun, 14-June-2020 16:12

Algemene voorwaarden | privacy statement