RSL op CUE2020

Op CUE2020 is stand 1.512 dit jaar weer voor RSL. RSL, dat o.a. al jaren importeur is van Altair in Nederland, uiteraard met de nadruk op de intercomsystemen van het merk. Dit jaar is er een toename in de vervangingsmarkt van de analoge (beltpack) systemen. Altair intercom is naadloos in te passen in een analoog systeem van ASL en Clearcom.  Ook de draadloze Altair, welke opereert in de 1.880-1.900MHZ DECT Technologie is bezig met een opmars.

Nieuw bij Altair is de 4 kanaals master station, alsmede een 16 kanaals intercom matrix. Naast Altair is RSL in oktober 2019 begonnen met de de distributie van Eartec intercom systemen. Een budgetvriendelijk FULL Duplex intercom systeem wat alle verwachtingen overtreft en groot is geworden in de sportwereld. Er zijn geen beltpacks, alle bediening  zit in de headset. Het systeem kan met een interface aangesloten worden op de analoge, reeds bestaande systemen. Tot negen draadloze headsets kunnen full duplex communiceren met elkaar.”Zowel de Altair als de Eartec systemen zijn uitvoerig te testen op stand 1.512. Teven introduceert RSL de Lightshark WING, de langverwachte uitbreiding op de succesvolle Lightshark LS1.

“Een van de meest belangrijke en innovatieve functies van LS-Wing is de mogelijkheid om te werken in de Open Source Control (OSC)-modus, waardoor dit 's werelds eerste OSC-hardwarecontroller is", vertelt Eric Verstijlen (CEO van RSL). LS-Wing Surface Control bestaat uit 20 Executor-knoppen, 10 faders,  10 playbacks, 10 flash en uitvoering van scènes. Naast 3 USB-poorten heeft LS-Wing ook twee Ethernet Gigabit switchpoorten, een TrueOne connector en een XLR aansluiting voor een 5V LLG-1 LED Desklight. De LS Wing is uitvoerig te testen op de stand. 

Mon, 23-December-2019 11:31

Algemene voorwaarden | privacy statement