Robe lanceert nieuwe ESPRITE LED moving light

Dit krachtige armatuur maakt het mogelijk om verouderde moving heads met gasontladingslampen één-op-één te vervangen zonder in te boeten aan output. Met het aanbieden van een kosten effectieve en simpel te vervangen WTE LED module biedt Robe een oplossing voor het vervangen van een te vroeg falende witte LED bron of afnemende lichtkwaliteit. De WTE LED module bevat veel data zoals datum, serienummer en gebruik. Deze gegevens zijn via een gratis app inzichtelijk.

De kraakheldere, krachtige output en de extreem voordelige WTE™ LED module vormt een nieuwe stap in de evolutie van het licht. De ESPRITE™ heeft een output van maar liefst 27.000 lumen dankzij de krachtige WTE LED module én het zeer efficiënte optische systeem. De intensiteit van het licht en de uitgebreide functionaliteit zullen velen verbazen. Naast bovenstaande opties bevat de ESPRITE™ ook andere innovaties. Het nieuwe en effectieve koelsysteem voorkomt afzetting van stof en residu in het optische pad en zorgt daarmee voor minder onderhoud.

In het hele zoombereik van 5,5 - 50° biedt de ESPRITE™ een hoogwaardige, homogene lichtbundel, wat fijn te combineren is met zeer soepele CMY-kleurenmenging, extreem snelle positiewisselingen op de kleurenwielen en een uniek gekleurd prisma voor het produceren van vernieuwende effecten en animaties.

De veelzijdigheid van het armatuur wordt geoptimaliseerd met effecten zoals het animatiewiel, variabele CTO, twee kleurenwielen, roterende en statische gobo's, een roterend prisma met 6 facetten en twee frost filters (1° soft edge / 5° medium frost).

Samen met de zeer nauwkeurige framing shutters, een supersnelle iris en LED bron  opties zoals C-Pulse™ flikkervrij management voor optimalisatie met de nieuwste HD- en UHD-camera's, heeft de ESPRITE™ ook L3™ dimming (low light linearity) voor perfecte resultaten in de meest veeleisende omstandigheden. Al deze factoren zorgen ervoor dat de ESPRITE™ een lange levensduur heeft en dus een uitstekende ROI biedt die synoniem is met Robe producten.

De in 25 jaar opgebouwde reputatie van Robe op het gebied van kwaliteit, innovatie en ontwerp is het resultaat van het voortdurend stellen van vragen en het luisteren naar feedback van eindgebruikers op alle niveaus. Dit heeft het merk in staat gesteld om de grenzen van technologie constant en continu opnieuw te definiëren.

De ESPRITE™ debuteerde tijdens de PLASA-show in Olympia, Londen van 15 t/m 17 september 2019 en heeft de 2019 PLASA Innovation award in de wacht gesleept!

 

Tue, 17-September-2019 15:37

Algemene voorwaarden | privacy statement