Robe lanceert nieuwe T2 Profile

Robe Lighting lanceert zijn nieuwe T2 Profile, met een scala aan innovatieve technologieën en de gewilde kleurfinesse van Robe's enorm succesvolle Multi-Spectral LED (MSLTM) lichtengines. De nieuwe lamp is vervaardigd voor meerdere toepassingen - theater, televisie, auditoria, podia, concertomgevingen, enz. Het T2-profiel produceert meer dan 17.500 lumen - gemeten aan de frontlens - via zijn 850 W MSL ™ -bron, om prachtig licht van hoge kwaliteit te werpen over grote afstanden.

De uitzonderlijke stilte van de armatuur is perfect voor scenario's waar ruis cruciaal is, inclusief klassieke concerten of recitals en drama's - waar je nog steeds de spreekwoordelijke speld kon horen vallen met een volledige installatie van T2's. Het zal ook een ideale partner zijn voor een lange throw die wordt gebruikt in combinatie met Robe's kleinere T1-serie armaturen, aangezien beide zijn voorzien van de MSLTM LED-engines en daarom een ??identieke multi-spectrale kleurenmenging bieden.

Het T2-profiel bevat vele unieke technologieën, zoals instelbare CCT - van 2.700K tot 8.000K - samen met DataSwatchTM voor de snelle selectie van 237 authentieke voorgeprogrammeerde kleuren en tinten, inclusief de meest gebruikte wittinten. Een hoge CRI van 95+ geeft prachtige huidtinten, terwijl Robe's L3TM - Low Light Linearity - en zeer geleidelijke 18-bit dimming fantastische fades-to-black mogelijk maken. EMSTM-stabilisatie houdt de armatuur stabiel, wat er ook om hem heen gebeurt, en het Cpulse TM flikkervrije beheer is essentieel bij het werken met camera's en vision-systemen.

Andere mooie functies zijn onder meer het RCCTM-systeem (Robe Color Calibration), waarmee de LED-engine zelf kan worden gekalibreerd zonder gebruik te maken van externe hulpmiddelen. AirLOC (minder optische reiniging) vermindert aanzienlijk de hoeveelheid deeltjes in de lucht over de optische elementen, waardoor de algehele prestaties en lichtkwaliteit van de armatuur worden verbeterd, en het vermindert ook de tijd die nodig is voor routinematige reiniging en onderhoud.

Het T2-profiel is door Robe ontworpen om alle functionaliteit te bevatten die lichtontwerpers en professionals eisen, met functies zoals snelle, eenvoudige CMY-kleurcontrole; een apart +/- groen tint controlekanaal; een indrukwekkende zoom van 5 ° - 55 °; variabele 1 ° en 5 ° verwisselbare frost met volledige zoombereikmogelijkheid; twee gobowielen - één statisch en één roterend; een animatiewiel; twee roterende prisma's en een nauwkeurig sluitersysteem met vier individuele vlakken.

Wed, 21-April-2021 10:39

Algemene voorwaarden | privacy statement