Roland Pro AV breidt uit met premium accessoires

Roland Professional AV breidt zijn assortiment hoogwaardige professionele audio/video- en muziekaccessoires uit met nieuwe hoogwaardige HDMI- en SDI-videokabels die zijn toegevoegd aan de Gold Series-lijn. Roland's nieuwe Gold Series HDMI-kabels zijn verkrijgbaar met 28awg interne bedrading in lengtes van 5 en 7,5 meter en met 30awg interne bedrading op lengtes van 1, 2, en 3 meter.

Nieuwe Gold Series SDI-kabels zijn verkrijgbaar in acht lengtes van 1 tot 60 meter. Roland Gold Series-kabels zijn ontworpen om de fijnste audio- en videodetails extreem nauwkeurig over te brengen, zodat er precies uitkomt wat u erin stopt. Roland zelf is duidelijk overtuigd van de kwaliteit die men biedt en geeft op de kabels uit de Gold Series lijn zelfs levenslange garantie. Roland biedt nu ook een robuuste flightcase voor de Roland V-1200HD Multi-Format Video Switcher. Hiermee kunnen het V-1200HDR Control Surface en de V-1200HD Switcher Engine worden getransporteerd met een optimale bescherming.

Standaard 19-inch ATA-roadcases zijn beschikbaar in 2U-, 4U-, 6U- en 8U-configuraties. Ook is er een softcase toegevoegd voor de populaire en draagbare Roland V-1HD en Roland V-1SDI Video Switchers. De Roland-accessoires bieden dezelfde hoge kwaliteitsnormen en duurzame duurzaamheid als de professionele AV-producten van het bedrijf, en leveren vertrouwde prestaties voor verhuurbedrijven    

Wed, 04-July-2018 15:53