Rolight Tech Days: 18 & 19 oktober in AFAS Experience Center

Met veel plezier kondigt Rolight de Rolight Tech Days aan. Een eigen entertainment technologie show in het AFAS Experience Center in Leusden. Tijdens deze dagen zullen de nieuwste innovaties van de meest vooraanstaande merken uit onze industrie worden getoond en komen brancheprofessionals samen. Sluit aan bij workshops die worden gepresenteerd door experts, maak kennis met nieuwe producten en leveranciers en krijg antwoorden op al je brandende vragen.

Beurs en workshops
Er is een beurs met de nieuwste en populairste producten van Rolight's A-merken, zoals MDG, LumenRadio en vele anderen.
Zie ze live in actie en laat je adviseren door productspecialisten. Volg inspirerende workshops, gericht op topmerken MA Lighting, zactrack, Prolyte en StageSmarts. De gastsprekers worden tijdens deze workshops vergezeld door deeigen productspecialisten van Rolight.

Rondleiding
Met trots verzorgt Rolight dit evenement in het AFAS Experience Centre, een van de grootste en mooiste projecten waar het bedrijf aan heeft gewerkt. De rondleiding neemt je mee backstage, waardoor je het spectaculaire AFAS Theater kunt verkennen en van dichtbij kunt zien wat het projectteam van Rolight voor je kan betekenen. 

Netwerken
Tijd voor netwerken is er uiteraard ook. Met een open bar waar je kunt genieten van een verfrissend drankje en hapje, ontmoet je collega's en vakgenoten uit de branche. Neem de tijd om bij te praten en elkaar te adviseren over mogelijke uitdagingen. 

Inschrijven kan hier: www.rolight.nl/rolight-tech-days-2022

Tue, 27-September-2022 09:50

Algemene voorwaarden | privacy statement