Samenwerking QC Event Group en MKR Duitsland

Woensdag 14 juli 2021
Vanaf gisteren hebben het Apeldoornse bedrijf QC Event Group en het Duitse bedrijf MKR de handen ineengeslagen. Het betekent de start van een mooie samenwerking in de evenementenbranche. Waar QC Event Group en MKR beiden al meer dan 13 jaar crew en technici leveren voor de branche, is er besloten om een samenwerking aan te gaan om de beide personeelsbestanden te kunnen koppelen, zodat nog meer crew en technici geleverd kunnen worden voor producties wereldwijd.

De twee bedrijven kennen elkaar al van de werkvloer en ondersteunen elkaar sinds 2017 met grote regelmaat bij diverse projecten in zowel binnen- als buitenland. “Door deze samenwerking aan te gaan kunnen we onze krachten bundelen en onze crew en technici breder inzetten dan dat we al deden", zegt directeur van QC Event Group Sep Pattimukaij. "We streven altijd naar vooruitgang en deze samenwerking draagt daar zeker aan bij!”

“In QC Event Group hebben wij een krachtige partner gevonden waar wij onze krachten mee kunnen bundelen. Van hieruit gaan wij samenwerken aan een mooie toekomst", geeft directeur van MKR Stefan Rasche aan. "Op dit moment is het door de maatregelen moeilijk om een inzicht te krijgen waar we in onze branche aan toe zijn. We gaan zeker niet bij de pakken neerzitten en kijken positief vooruit!"