Second Hand Sunday bij AED Group

Naar jaarlijkse traditie organiseert AED group opnieuw een Second Hand Sunday. De verkoop vindt plaats op zondag 23 september, van 10.00 tot 17.00 uur aan het bedrijvenpark De Veert 6 in Willebroek, België. Dit evenement is uitgegroeid tot hét event om professioneel tweedehands audiovisueel materiaal te kopen én te verkopen. Het aanbod is enorm: speakers, micofoons, displays, LED-walls, audio- en lichtconsoles, trusses, takels, kabels, versterkers, connectoren, DJ materiaal, podiumelementen, backdrop, projectoren, statieven, moving heads, line arrays, flight cases, theaterspots, elektrische toebehoren enzovoort.

AED Rent houdt grote schoonmaak in de magazijnen na het drukke zomerseizoen en zorgt voor een gigantisch aanbod van tweedehands materiaal in topconditie. Bedrijven die willen investeren in een grote set materiaal, kunnen eveneens een financiering aanvragen bij AED Lease. De honderden bezoekers kunnen niet alleen hun gading slaan in het aanbod van AED, maar ook bij de externe standhouders. Verhuurbedrijven uit België en Nederland krijgen namelijk de mogelijkheid om ook hun tweedehandsstock te verkopen en een standplaats te boeken op de parking bij AED. Of zij kunnen hun materiaal aanbieden via het AED Trader Platform, zodat AED dit materiaal in hun naam verkoopt.

Op deze manier wordt de AED Second Hand Sunday allicht de grootste koop- en verkoopbeurs van professioneel tweedehandsmateriaal in de Benelux. En alle professionele klanten worden uitgenodigd voor een drankje en een hapje bij AED Store, dat traditioneel 5% korting geeft op alle nieuwe verbruiksgoederen. Kinderen kunnen zich ondertussen uitleven op het springkasteel en voor alle bezoekers is de toegang gratis.

Meer info vind je hier: Second Hand Sunday

AV bedrijven die zelf materiaal willen aanbieden kunnen een stand boeken op dit event. Aanmelden via secondhand@aedgroup.com 

 

Wed, 29-August-2018 09:04