Seminars Yamaha op CUE2020

Tijdens CUE2020 (13 t/m 15 januari in Ahoy) zijn in Dock 5 interessante seminars van Yamaha bij te wonen. Het hele schema van de seminars vind je HIER, maar hieronder wordt alvast uit de doeken gedaan wie er spreken én wat de onderwerpen zullen zijn:

Yamaha loudspeakers, door Marc Schrader
Marc Schrader geeft uitleg van de werking en gebruiksmogelijkheden van een aantal Yamaha luidsprekers, ondersteund door muziekfragmenten.
O.a. met Yamaha DZR & DXS speakers (met Dante)

Monitor mixage bij Marco Borsato, door Paul Duwel (zie foto)
Paul Duwel geeft inzage & uitleg over de shows met Marco in de Kuip, afgelopen zomer en zal zijn werkwijze d.m.v. audio fragmenten ondersteunen. Paul gebruikt hierbij de Yamaha PM7 monitorset van Peak Audio.

Rivage PM Networked Mixing Systems, door Ruben van der Goor
Tijdens dit seminar zal een beknopt systeem overzicht van de Yamaha Rivage serie mixers worden gegeven. Daarna gaan we in op een aantal specifieke features in de actuele firmware zoals Port labelling, Follow, Port to Port routing en Theatre Mode.

Immersive Sound, de stand van zaken anno 2020, door Ron Bakker
Een van de meest interessante hot topics in the pro-audio industrie is de opkomst van ‘immersive sound’. Dit seminar presenteert de diverse technologieën en applicaties, en de impact op de workflow – in het heden en in de toekomst.


 Foto: Don Fonzarelli


Tue, 07-January-2020 08:18

Algemene voorwaarden | privacy statement