Studio Schinkel is open: volledig uitgeruste studio voor livestream en tv-opname.

In Amsterdam is Studio Schinkel geopend, een initiatief van Kingcanary en Onyx, De locatie heeft alle faciliteiten die je van een moderne studio kunt verwachten en wordt bemand door televisieprofessionals die snappen hoe een evenement werkt. Vandaar dat evenementenbureaus de studio nu al weten te vinden, als thuis voor hun onlineproducties of welkome aanvulling op live evenementen.

Martijn van der Werff (medeoprichter): “Twee jaar geleden openden we onze ‘Covid-19 Studio’, bedoeld als tijdelijke plek waar onze opdrachtgevers met beperkte mogelijkheden in live communicatie toch hun doelgroep konden bereiken. Hoewel bedacht als tijdelijk, blijken livestreams en opnames niet meer weg te denken uit de event-mix. Het hoort er gewoon bij. Ook als je met veel mensen samenkomt, wil je de gasten die niet kunnen of willen komen toch ook bereiken. Na een paar maanden proefdraaien is de studio helemaal klaar voor gebruik.”

Niels Pijck (medeoprichter): “De verhuizing van onze tijdelijke studio naar een permanente bestemming was voor ons de kans om de techniek opnieuw uit te denken. Deze keer zonder voorbehouden. We wilden voorbereid zijn op elk type aanvraag, binnen een half uur draaien en indien nodig dagelijks kunnen uitzenden. We hebben een zeer uitgebreide infrastructuur aangelegd, de laatste technieken geïmplementeerd en bovendien gezorgd voor naadloze integratie in het pand. Op die manier is Studio Schinkel niet alleen technisch compleet en betrouwbaar, maar ook een hele fijne plek om te zijn.”

Meer informatie op www.studio-schinkel.nl 

Mon, 25-July-2022 09:35

Algemene voorwaarden | privacy statement