Tau Audio Solutions distributeur WORK PRO voor de Benelux

Met trots verkondigen Tau Audio Solutions bv en Equipson sa dat zij een samenwerking zijn aangegaan. Vanaf 1 mei 2020 is Tau Audio Solutions exclusief audio distributeur van WORK PRO in de Benelux. Met deze prachtige samenwerking bundelen beide bedrijven hun krachten, kennis en expertise om hun klanten nog beter te bedienen en te ondersteunen. Gezien de huidige situatie rondom het coronavirus was het helaas niet mogelijk om de samenwerking tussen de beide bedrijven met een handdruk te bevestigen. Op creatieve wijze, middels een online meeting, hebben beide partijen het vertrouwen in elkaar uitgesproken en zien uit naar een mooie en zeer succesvolle samenwerking. 

Gevestigde naam 
Tau Audio Solutions, gevestigd in Groningen, is al meer dan 20 jaar een succesvolle groothandel en leverancier van audio- en communicatiesystemen in de Benelux. Zij zijn onder andere gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van ringleidingsystemen ten behoeve van slechthorende, omroepinstallaties en geluidsinstallaties voor achtergrond- en voorgrondmuziek. Dankzij een zeer servicegerichte aanpak is Tau Audio Solutions al jaren een gevestigde naam in de AV-branche.

Het merk WORK PRO
Het merk WORK PRO van Equipson sa staat bekend om het uitgebreide assortiment van betrouwbare en ook betaalbare oplossingen op het gebied van audio en aanverwant. Dankzij de continue focus van WORK PRO op hun Research en Development afdeling breiden zij hun portfolio continue uit, waarbij er goed gekeken wordt naar de exacte wensen van de gebruiker.

Senta van der Vaart – directrice bij Tau Audio Solutions – is trots op de nieuwe samenwerking: “Wij zijn zeer verheugd om de audio distributeur voor WORK PRO in de Benelux te zijn geworden. Het is een perfecte aanvulling op ons productportfolio en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te bedienen. We ervaren een zeer prettige en professionele ondersteuning van Equipson sa en we kijken uit naar een langdurige samenwerking.”

Juan José Vila – CSO Equipson sa – is blij met de nieuwe vertegenwoordiging in de Benelux: “We zijn zeer verheugd om met Tau Audio Solutions te gaan samenwerken. Met hun expertise en professionaliteit met projectintegraties en training van klanten, zijn we er zeker van de het merk WORK PRO in goede handen is." 

Fri, 01-May-2020 11:35

Algemene voorwaarden | privacy statement