Tester gezocht voor de LaCie DJI Copilot!

LaCie biedt ons de mogelijkheid om hun nieuwe DJI Copilot uit te proberen. Wij willen dat graag doen, maar we willen het echte testwerk overlaten aan een creatieve professional! Maak jij vaak backups van je beelden in uitdagende omstandigheden? Neem je daarvoor steeds een zware laptop mee? Dan ben jij de tester die we zoeken!
 
De tester deelt zijn of haar bevindingen als we, op een afgesproken datum, langskomen met een videoploeg. De filmdag zal eind oktober of begin november plaatsvinden. Voor die tijd moet je de DJI Copilot dus aan de tand kunnen voelen.
 
Over de LaCie DJI Copilot:
Zet foto's en video's direct vanaf je drone of camera over op de LaCie DJI Copilot 2 TB externe harde schijf. Maak ruimte vrij in je rugzak met deze schijf en laat voortaan je laptop thuis. De schijf is voorzien van een sd-kaart lezer, usb-aansluiting, ingebouwde batterij en scherm, waardoor je geen computer meer nodig hebt om bestanden over te zetten. Het scherm op de schijf geeft informatie over de vrije schijfruimte en over de overdracht van bestanden. Onderweg beheer je ook eenvoudig de bestanden via de bijhorende app voor iOS of Android. van LaCie. De Copilot is spatwaterdicht waardoor je hem ook in de regen kan gebruiken. Door de stevige behuizing is de externe harde schijf ook beschermd tegen een val tot 1,2 meter hoogte. De schijf komt met 3 jaar garantie en 3 jaar LaCie Recovery service inbegrepen. Tot slot kan je dankzij de krachtige accu deze harde schijf ook gebruiken als powerbank voor je smartphone, tablet of camera.  Klik HIER voor meer informatie!

Wil jij aan de slag met deze alleskunner en je bevindingen vervolgens delen met andere professionals? Geef jezelf dan op via een e-mail aan: teun@av-entertainment.nl (o.v.v. ‘Test LaCie’). Vermeld naast je naam, adres en woonplaats ook je professie. Mocht jij de gelukkige zijn, dan nemen we snel contact met je op. 

Fri, 28-September-2018 12:16