The Library Music Film streaming te bekijken bij All Music Publishing

Production music, stock music of library music. Verschillende namen voor dezelfde soort muziek. Muziek specifiek geschreven voor gebruik in documentaires, films, commercials en TV programma’s. Muziek die we allemaal (her)kennen maar waarvan bijna niemand de verhalen erachter kent. Vanaf maandag 13 mei tot en met vrijdag 31 mei is er een bijzondere documentaire over dit fenomeen te zien op www.allmusic.nl.

The Library Music Film vertelt verhalen over legendarische componisten zoals Alan Hawkshaw, Keith Mansfield, John Cameron, Barbara Moor, Janko Nilovic, Brian Bennett en Stefano Torossi. Ook kom je erachter wat library music te maken heeft met The Muppets, Sugar Hill Gang en Jay Z.

All Music Publishing is er trots op deel uit te maken van deze prachtige industrie en is dan ook blij dat deze documentaire nu streaming is te bekijken op https://www.allmusic.nl/news/the-library-music-film.

Hou er rekening mee dat je wel een inlog nodig hebt om de documentaire te kunnen bekijken. Heb je die nog niet, maak dan snel een Free Account aan (geen enkele verplichting), pak zoutjes, wat te drinken en geniet!
 

Tue, 14-May-2019 11:51

Algemene voorwaarden | privacy statement