Universele videowall oplossingen voor indoor LED display

In openbare ruimtes zoals winkelcentra, kantoren en luchthavens verschijnen steeds meer LED videowalls. Vanwege de sterk toenemende beeldkwaliteit zijn indoor LED displays bij uitstek geschikt voor opvallende en effectieve communicatie. De naadloze LED display panelen zijn daarnaast oneindig te koppelen en dus kan een video wall gemakkelijk worden uitgebreid. Vogel’s heeft voor de bevestiging van deze video walls een universele oplossing ontwikkeld voor wand, plafond én vloer.

De basis voor deze oplossing is het veelzijdige Connect-it systeem van Vogel’s. Op de bestaande interface platen worden aluminium profielen met montagestrips bevestigd en hieraan de dedicated interface-adapters. De lichtgewicht, aluminium profielen zijn in verschillende lengtes leverbaar. Ze zijn eenvoudig passend te maken en te koppelen met een koppelstuk. 

Op dit moment zijn er al speciale interface-adapters verkrijgbaar voor diverse LED displays van Absen, Unilumin, Coleder, Lightking en Philips. Op aanvraag ontwikkelt Vogel’s ook op maat gemaakte adapters voor andere merken.

De indoor LED videowall kan tegen de wand worden bevestigd, maar ook hangend aan het plafond, van vloer tot wand, van vloer tot plafond, vast op de vloer of als vrijstaande oplossing. Installatie en onderhoud zijn snel en eenvoudig. De universele LED videowall oplossingen zijn TÜV5-gecertificeerd en voldoen aan strikte veiligheidseisen. 

vogels.com/professional
 

Fri, 29-June-2018 15:35