VACATURE: Rentman op zoek naar Account Manager

Als Account Manager help jij MKB bedrijven in de event industrie om hun business beter, sneller en makkelijker te runnen. Je doet onderzoek, luistert en stelt de juiste vragen om gekwalificeerde leads de toegevoegde waarde van onze Software as a Service (SaaS) verhuursoftware te laten zien. Jouw doel is om deze leads om te zetten in tevreden, blijvende klanten. Dit betekent dat jouw werk nadat de deal geclosed is niet ophoudt. Ook daarna adviseer je bedrijven over hoe zij hun processen kunnen optimaliseren en je betrekt de juiste teams om de klant nog beter gebruik te laten maken van Rentman.

Als Account Manager maak je daarom niet alleen deel uit van het jonge, gedreven, internationale team dat bestaat uit Sales Representatives en Business Developers. Ook ligt in deze rol een sterke focus op Customer Success. In samenwerking met het Customer Success team zorg je voor optimaal gebruik van de software en weet jij precies wat nodig is om onze klanten naar het volgende level te krijgen. Als echte sparringpartner ben je op de hoogte van wat er speelt in de event industrie. Je zorgt voor een succesvolle start, uitbouw en investering in de relatie met onze klanten.

We zoeken iemand die tech savvy, entrepreneurial en proces gefocust is. Je bent initiatiefrijk en pakt liever de telefoon dan dat je mailt. Je weet zonder je op te dringen de juiste argumenten naar voren te brengen en houdt van een uitdaging. Je werkt graag hard om targets van jezelf en die van het team te halen, maar hecht boven alles waarde aan commitment en succes op de lange termijn.

Wat ga je doen?
-   Verkopen van onze software door het identificeren en creëren van nieuwe opportunity's op basis van inbound leads.
-    Leads omzetten naar een succesvol geïmplementeerde en tevreden klant.
-    Bellen, mailen en online demonstraties geven
-    Webinars geven over verdiepende onderwerpen

Over ons
Rentman is een internationaal software bedrijf. Onze cloud-software wordt in meer dan 70 landen gebruikt door bedrijven in de event en entertainment industrie om hun bedrijf vanuit één tool te managen en plannen. Hierbij moet je denken aan materiaal-, transport- en personeelsplanning. Ons jonge team werkt vanuit Utrecht continue samen om Rentman wereldwijd dé event rental tool te maken.
Solliciteer via onze website of mail naar work@rentman.nl.

 

Mon, 03-May-2021 15:28

Algemene voorwaarden | privacy statement