Vacature: Elation Professional op zoek naar ervaren technisch verkoper

ELATION Professional Europe is op zoek naar een ervaren technisch verkoper voor professionele licht- en videosystemen om haar bestaande team verder te versterken en haar klanten wereldwijd te ondersteunen. Het marktaandeel van Elation groeit en het ondersteuningsteam moet ook uitbreiden. Je werkt als onderdeel van een klein team bestaande uit vertegenwoordigers en technisch support- en servicepersoneel en bent verantwoordelijk voor de zorg voor Elation-klanten en assisteert bij projecten en installaties. De functie omvat het werken op beurzen en in de Elation-showroom. Er wordt ook van je verwacht dat je producten demonstreert aan belangrijke klanten, ook in hun vestiging.

Ervaring in professionele toneel- en showtechniek is onontbeerlijk. Daarnaast moet je technisch deskundige kennis en vaardigheden hebben op het gebied van verkoop en ondersteuning. Je werkt op het kantoor van Elation in Kerkrade, het Europese hoofdkantoor van Elation Professional. Om de klanten en projecten van Elation de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben en verwachten, moet je flexibel zijn wat betreft mobiliteit en werkuren. Er wordt van je verwacht dat je reist naar en waar nodig ondersteuning biedt op beurzen in heel Europa.
Je hebt een passie voor deze branche en wilt meegroeien met het bedrijf.

Elation biedt een boeiende en diverse baan met volop kansen voor groei en ontwikkeling in een van de meest diverse bedrijven in de entertainmentverlichtingsindustrie.

Interesse?
Solliciteer dan schriftelijk of via jobs@elationlighting.eu en vermeld daarbij: 
- Persoonlijke beschrijving met toelichting op je motivatie om te solliciteren
- CV met bewijs van opleiding en werkervaring
- Foto
- Laatste functiereferenties (indien beschikbaar)

Elation Professional B.V.
Junostraat 2
6468 EW Kerkrade
The Netherlands
Telephone: +31 45 546 85 66

Fri, 14-January-2022 15:09

Algemene voorwaarden | privacy statement