Vacature: The Art of Light zoekt project manager

Ben jij een ervaren projectmanager die vol energie op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Weet iedereen dat het goed komt als jij een project managet? Ben je vindingrijk en hands on wanneer dat nodig is om een project op het juiste spoor te houden? En is het voor jou vanzelfsprekend en geen probleem dat binnen de evenementenbranche geen 8-5 mentaliteit past?

Dan zoekt The Art of Light jou!

In verband met uitbreiding van het team, is The Art of Light op zoek naar een ervaren projectmanager die zowel The Art of Light als klanten ontzorgt. Iemand die de controle heeft over een project van begin tot en met show én eindevaluatie. Je neemt daarbij stakeholders op gepaste wijze mee, zodat zij zich echt ontzorgd voelen. 

Tasks
-    Projecten plannen en uitvoering begeleiden. Dit zijn projecten over de hele wereld zijn en in verschillende omvang. Denk aan eenmalige festivals, een tour of zakelijk evenement.
-    O.a. door eindevaluaties zorg jij voor een leercurve voor de gehele organisatie. Verbeterpunten komen daarbij naar voren en worden gezamenlijk ook tot uitvoering gebracht.
-    Je krijgt de eindverantwoordelijkheid over toonaangevende projecten in een inspirerende werkomgeving en met een fijne groep collega’s.

What The Art of Light is looking for
-    Jij hebt aantoonbaar HBO-werk- en denkniveau.
-    Jij hebt ervaring als projectmanager, bij voorkeur in de evenementenbrache.
-    Naast het Nederlands, is het communiceren in het Engels geen enkel probleem.
-    En ook digitaal weet jij moeiteloos je weg te vinden.
-    Tot slot ben je sociaal, klantgericht en ondernemend.

Het betreft een functie voor 32-40 uur per week.

READY FOR THE NEXT STEP?
Stuur je cv én motivatie naar marijke@theartoflight.nl.
 

Mon, 31-October-2022 11:03

Algemene voorwaarden | privacy statement