Videoprofessionals kunnen zich uitleven op Seagate en LaCie stand IBC

Op IBC Amsterdam, de jaarlijkse hoogmis voor alle professionals uit de audiovisuele sector, hebben LaCie en Seagate een extra interessant programma klaargestoomd voor de videoprofessionals. Naast het ruime aanbod opslag- en backup-producten op maat van de videoprofessional pakt Seagate/LaCie op zijn stand ook uit met een aantal inspirerende sessies door professionals zoals Brett Chapman, de winnaar van LaCies Push & Play-wedstrijd.

Maak kennis met DroneHeroes in de speciaal daarvoor ingerichte Videomattie Lounge en ontdek hoe zij prachtige shots maken vanuit een uniek perspectief. Deze ambassadeurs geven tijdens de beurs letterlijk het beste van zichzelf en delen tips en trucs om de beste resultaten te bereiken. 

Ook andere extra’s maken een bezoek aan de stand meer dan waard. Ondervind zelf hoe je een robotarm kan inzetten voor een nog professioneler resultaat dankzij zijn onevenaarbare precisie; een eenvoudige bediening zorgt voor indrukwekkende shots die een cameraman onmogelijk kan repliceren. Probeer enkele edit-omgevingen uit in de experience zones. Of praat met een expert over de nieuwste toevoegingen aan het productgamma zoals de Rugged Raid Pro en de LaCie DJI Copilot.

Voor iedereen op zoek naar inspiratie en advies over videoproductie in het algemeen en opslag en bewerking in het bijzonder: kom zeker langs bij Seagate en LaCie tijdens IBC, hal 7, stand C11.

 

Wed, 29-August-2018 08:52