ViewSonic lanceert ColorPro VP68a-serie

ViewSonic kondigt de introductie aan van twee nieuwe Pantone-gevalideerde monitoren in de ColorPro VP68a-serie. Het gaat om de VP2768a (27 inch) en VP2468a (24 inch). Beide beeldschermen worden standaard geleverd met een ongekende out-of-box kleurnauwkeurigheid en opties voor gebruikers die kleurenblind zijn. Ook bieden de monitoren een USB-C-oplossing met één kabel die tevens een Ethernet-verbinding biedt. "Met 100% kleurprestaties en Pantone-validatie zet de nieuwe VP68a-serie een nieuwe standaard voor kleurprestaties”, vertelt Oscar Lin, hoofd van de monitorendivisie van ViewSonic.

Pantone is de kleurenstandaard die een cruciale rol speelt in het werk van ontwerpers, producenten en merken. De VP68a-serie worden in de fabriek afgesteld met een reeks interne kleurtesten. De VP2768a en VP2468a zijn bovendien beide door Pantone beoordeeld en geëvalueerd. Beide monitoren voldoen aan strenge eisen die Pantone stelt aan monitoren om gevalideerd te kunnen worden. Naast de ongekende kleurnauwkeurigheid, helpen de monitoren mensen die kleurenblind zijn door twee speciale modi aan te bieden: simulatie van kleurenblindheid en een kleu-renblindheidsfilter. Deze functies helpen contentproducenten en eindgebruikers door hen te laten zien hoe het beeld eruit ziet voor iemand die kleurenblind is. Ook helpt het mensen die kleurenblind zijn om details op het scherm goed te zien.

Met een USB-C-oplossing met één kabel en meerdere aansluitpoorten kunnen de ColorPro VP68a-monitoren snel video en audio leveren en tot 90 W opladen. Gebruikers kunnen hierdoor tevens hun laptops en smartphones opladen. De USB-C-oplossing met één kabel bevat bovendien Ethernet-connectiviteit. Hierdoor kunnen contentproducenten werken met bekabelde verbindingen die veelal betrouwbaarder zijn dan draadloze netwerkverbindingen.

Over ViewSonic
ViewSonic, opgericht in Californië, levert en produceert uitgebreide hardware- en softwareoplossingen, waaronder monitoren, projectoren, narrowcasting, interactieve ViewBoard-displays (touchscreens) en het myViewBoard-software-ecosysteem. In meer dan 30 jaarheeft ViewSonic een sterke positie opgebouwd in het leveren van innovatieve en betrouwbare oplossingen voor het onderwijs, de zakelijke markt, consumenten en het helpen van klanten onder het motto ‘See thedifference’. Voor meer informatie over ViewSonic ga naar www.viewsonic.com/nl.

 

Tue, 05-January-2021 09:57

Algemene voorwaarden | privacy statement