Vogel's truss-oplossingen

Truss-systemen worden veelvuldig gebruikt tijdens grote evenementen, in theaters, op podia en tijdens beurzen. Het voordeel hiervan is dat ze makkelijk op en af te bouwen zijn en tevens snel te verplaatsen. Vogel’s heeft een tweetal truss-adapters in haar assortiment waarmee displays en projectoren eenvoudig aan een horizontaal 51 mm truss-systeem bevestigd worden.
 
Voor displays zijn truss-adapters PUC 1050 en PUC 1090 verkrijgbaar. Beide truss-adapters maken deel uit van het modulaire Connect-it systeem van Vogel’s Professional en dienen gecombineerd te worden met een Connect-it buis en display interface. De Connect-it buizen zijn in verschillende lengtematen verkrijgbaar, namelijk 80 cm, 150 cm en 300 cm. Indien een langere buis gewenst is, kunnen de Connect-it buizen gekoppeld worden door middel van een koppelstuk. Truss-adapter PUC 1050 kan gebruikt worden voor een of twee displays (rug-aan-rug) van maximaal 30 kg, terwijl  PUC 1090 bedoeld is voor een of twee grote displays tot 80 kg. Uiteraard kunnen meerdere truss-adapters en buizen gecombineerd worden zodat displays ook eenvoudig naast en/of boven elkaar bevestigd kunnen worden. 

Truss-adapter PUC 1050 is ook uitermate geschikt voor het stevig bevestigen van projectoren tot 30 kg. Ook hier dient de truss-adapter gecombineerd te worden met een Connect-it buis en projector plafondbeugel. Vogel’s heeft daarnaast een zestal projector kits met uitschuifbare buizen die tevens op de truss-adapter passen. 

Alle producten uit de Connect-it serie zijn TÜV5-gecertificeerd en voldoen aan strikte veiligheidseisen. Installatie is heel eenvoudig. Met de modulaire Connect-it serie kan vrijwel iedere gewenste truss-oplossing gecreëerd worden voor zowel displays als projectoren.
 

Mon, 22-October-2018 12:01